UPDATE #NOW

Τέμπη: To βίντεο συμπαράστασης από το CNN Τουρκίας - «Στεκόμαστε δίπλα στον αδελφό λαό της Ελλάδας»


JTeam

3 Μαρτίου 2023

Τέμπη: To βίντεο συμπαράστασης από το CNN Τουρκίας - «Στεκόμαστε δίπλα στον αδελφό λαό της Ελλάδας»
@Eurokinissi
Βίντεο συμπαράστασης του CNN Turk, με τη φωνή της Φαραντούρη

Μηνύματα συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό με αφορμή το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη στέλνουν ηγέτες και πολίτες από ολόκληρο τον κόσμο. Ένα από τα μηνύματα που ξεχωρίζει, είναι και αυτό από το τουρκικό δίκτυο CNN Turk, το οποίο αφορά ένα βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής του.

To τουρκικό μέσο αναφέρει πως η «γειτονική Ελλάδα αναρρώνει από το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην ιστορία της. Ευχόμαστε συλλυπητήρια για τους 46 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους και υπομονή προς τους οικείους τους. Σε αυτή τη θλιβερή μέρα, στεκόμαστε δίπλα στον αδελφό λαό της Ελλάδας. Μοιραζόμαστε τον πόνο σας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο βίντεο που περιλαμβάνει πλάνα από το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών είναι «ντυμένο» με το τραγούδι «Μοιρολόι» με την φωνή της Μαρίας Φαραντούρη.

Στους 57 ανέρχεται ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών που έχουν ανασυρθεί έως τώρα από τα συντρίμμια των δύο τρένων. Συνολικά 48 άνθρωποι εξακολουθούν να νοσηλεύονται μετά τον τραυματισμό τους στο δυστύχημα στα Τέμπη, από τους οποίους οι έξι βρίσκονται σε μονάδα εντατικής θεραπεία.