UPDATE #NOW

Απεργία 8 Μαρτίου: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ηλεκτρικός και τραμ


JTeam

7 Μαρτίου 2023

Απεργία 8 Μαρτίου: Πώς θα κινηθούν Μετρό, ηλεκτρικός και τραμ
«Προς διευκόλυνση της προσέλευσης των διαδηλωτών στη συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, ενημερώνουμε ότι τα μέσα σταθερής τροχιάς θα λειτουργήσουν από τις 11:00 έως τις 17:00» αναφέρει η ανακοίνωση για την αεργία σε μετρό και ηλεκτρικό

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία που κήρυξε το Εργατικό Κέντρο Αθηνών για την Τετάρτη, 8 Μαρτίου, αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑΣΥ, ακολουθώντας τους συναδέλφους τους σε τρένα και προαστιακό. Ωστόσο τα συγκεκριμένα ΜΜΜ (μετρό, ηλεκτρικός, τραμ) θα λειτουργήσουν από τις 11:00 ως και τις 17:00 ώστε διευκολυνούν όσοι θέλαν να μεταβούν στο Σύνταγμα για τις απεργιακές κινητοποιήσεις με αφορμή το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι στη ΣΤΑ.ΣΥ., βαθιά συγκλονισμένοι από τη σιδηροδρομική τραγωδία στα Τέμπη, κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους, απαιτώντας να αποδοθούν πραγματικές ευθύνες όσο ψηλά και εάν βρίσκονται, για να μην περάσει το έγκλημα των Τεμπών στη λήθη και για να ανατραπεί η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, που βάζει την προστασία της ανθρώπινης ζωής στο ζύγι του κόστους. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.