UPDATE #NOW

Oscars 2023: Το κόκκινο χαλί αλλάζει χρώμα, μετά από 62 χρόνια


JTeam

9 Μαρτίου 2023

Oscars 2023: Το κόκκινο χαλί αλλάζει χρώμα, μετά από 62 χρόνια
Πολλές οι ανατροπές και για τα φετινά Oscars, για τα οποία η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει

Ολόκληρος ο πλανήτης θα συντονιστεί το βράδυ της Κυριακής 12/03 προκειμένου να παρακολουθήσει τη τελετή απονομής των Oscars, η οποία φαίνεται πως έρχεται και φέτος με αρκετές εκπλήξεις. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, το κόκκινο χαλί των βραβείων, αλλάζει χρώμα μετά από 60 περίπου χρόνια, και αντί για κόκκινο, τοποθετείται σαμπανιζέ.

Οι παραγωγοί δεν έχουν ακόμη δώσει εξηγήσεις για τον λόγο που αποφασίστηκε αυτή η αλλαγή, αλλά ο παρουσιαστής της βραδιάς, Jimmy Kimmel, ήταν παρών στα αποκαλυπτήρια του νέου χαλιού και όπως ήταν αναμενόμενο καλωσόρισε την αλλαγή με ένα αστείο.

«Νομίζω ότι μπορούμε να έχουμε ένα χαλί σε χρώμα σαμπάνιας αντί για ένα κόκκινο χαλί, επειδή είμαστε σίγουροι ότι δεν θα χυθεί αίμα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Jenny.Gr
@theacademy

Πολλοί αντέδρασαν στην αλλαγή, καθώς το κόκκινο χαλί είναι άμεσα συνδεδεμένο με τα διάσημα κινηματογραφικά βραβεία, από την άλλη όμως, κάποιοι δεν έκρυψαν τον ενθουσιασμό τους γι΄αυτή την αλλαγή.

«Είναι κρίμα γιατί το κόκκινο χαλί είναι τόσο διάσημο, έτσι δεν είναι;» σχολίασε ο Ian Logan, Βρετανός τουρίστας o οποίος έχει ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά τη τελετή. «Απλώς δεν είναι σωστό να αλλάξει» είπε.

Η τελετή των φετινών Oscars θα πραγματοποιηθεί τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Μαρτίου.