UPDATE #NOW

O Bruce Willis πέρασε τα γενέθλιά του αγκαλιά με τους αγαπημένους του - Η ανάρτηση της Demi Moore


JTeam

20 Μαρτίου 2023

O Bruce Willis πέρασε τα γενέθλιά του αγκαλιά με τους αγαπημένους του - Η ανάρτηση της Demi Moore
Splash News
«Τόσο ευγνώμων που μπορούμε σήμερα να σε γιορτάσουμε» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτηση της η πρώην σύντροφος του, Demi Moore

Μετά τη διάγνωση του με αφασία, ο Bruce Willis διαγνώστηκε στη συνέχεια με μετωποκροταφική άνοια, όπως ανακοίνωσε η οικογένεια του, λίγα χρόνια μετά την απόσυρση του ηθοποιού από την υποκριτική. Σχετικά με την μετωποκροταφική άνοια, πρόκειται για μια ασθένεια, η οποία μπορεί να επηρεάσει την ισορροπία του ατόμου, την κίνηση (κάνοντας την πιο αργή και δύσκολη), καθώς επίσης αλλαγές μπορεί να παρατηρηθούν στην συμπεριφορά, την μνήμη και την ομιλία.

«Παρότι είναι πολύ σκληρό, τουλάχιστον νιώθουμε μια ανακούφιση καθώς έχουμε μια ξεκάθαρη διάγνωση», είχε δηλώσει η οικογένεια του τον προηγούμενο μήνα.

Αυτή τη φορά, με αφορμή τα γενέθλια του διάσημου ηθοποιού, αλλά και την κατάσταση της υγείας του, η οποία σταδιακά επιδεινώνεται- η οικογένεια του φρόντισε να γιορτάσει τα 68α του έτη με μια όμορφη συνάντηση. Στο βίντεο που πόσταρε η πρώην σύζυγός του Demi Moore, ο Willis φαίνεται να τραγουδά παρέα με την οικογένεια του, σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

Ο ηθοποιός φαίνεται επίσης στο βίντεο να χαμογελά, έχοντας στο πλευρό του τα παιδιά του, αλλά και τις δυο του συζύγους τη στιγμή που σβήνει τα κεριά. «Χρόνια πολλά ΒW» έγραψε η Μοore στην ανάρτηση της. «Χαίρομαι που μπορέσαμε να σε γιορτάσουμε σήμερα. Σε αγαπάμε και ευχαριστούμε όλους για την αγάπη και τις θερμές ευχές. Τις νιώθουμε όλοι», συμπλήρωσε.