UPDATE #NOW

Η άγνοια δεν είναι δύναμη: 10 άνδρες γράφουν στο Reddit τι δεν ήξεραν για τις γυναίκες, μέχρι που μπήκαν σε σχέση


JTeam

20 Μαρτίου 2023

Η άγνοια δεν είναι δύναμη: 10 άνδρες γράφουν στο Reddit τι δεν ήξεραν για τις γυναίκες, μέχρι που μπήκαν σε σχέση
“Πίστευα πως το κολλώδες μέρος της σερβιέτας ήταν για να κολλά στο σώμα για να στερεώνεται, όχι στο εσώρουχο”

Κανείς δεν είπε πως οι άνδρες πρέπει να ξέρουν τα πάντα για τις γυναίκες. Θα περιμέναμε, όμως, ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, έχουν τις βασικές γνώσεις. Ένα thread στο Reddit δείχνει πως τελικά, μάλλον επικρατεί άγνοια - κι έχουμε μία από τις περιπτώσεις που η άγνοια, μόνο δύναμη δεν είναι.

“Αγόρια, τι είναι κάτι που δεν γνωρίζατε για τα κορίτσια, μέχρι που αποκτήσατε ένα;”, ρώτησε κάποιος. Παρακάτω, λοιπόν, θα δούμε 10 πράγματα που άνδρες δε γνώριζαν εμάς, μέχρι που μπήκαν σε σχέση.

  1. “Ότι υπάρχει ψαλίδι για βλεφαρίδες. Μεγάλωσα με αδελφές αλλά δεν είδα καμία να χρησιμοποιεί. Η κοπέλα μου έβγαλε ένα ενώ ετοιμαζόμασταν να βγούμε, ήμουν μπερδεμένος και τρομοκρατημένος”.
  2. “Η ουρήθρα και ο κόλπος είναι διαφορετικά πράγματα. Το έμαθα παράδοξα αργά στη ζωή, επειδή ρώτησα ένα κορίτσι αν είναι ανώφελο το ότι πρέπει να βγάζει το ταμπόν της κάθε φορά που πηγαίνει τουαλέτα. Είχε σοκαριστεί”.
  3. “Όταν σου λένε τα προβλήματα τους, δε θέλουν να τους τα λύσεις - ακόμη κι αν πιστεύεις πως έχεις τη γρήγορη κι εύκολη λύση. Μερικές φορές, θέλουν απλώς να τις ακούσεις”.
  4. “Το λούσιμο είναι κάτι που πρέπει να σχεδιάσουν και έχει συνέπειες αν το παραβλέψουν ή το παρακάνουν”.
  5. “Πίστευα πως το κολλώδες μέρος της σερβιέτας ήταν για να κολλά στο σώμα για να στερεώνεται, όχι στο εσώρουχο”.
  6. “Πριν μπω σε μακροχρόνια σχέση, δεν είχα ιδέα πόσο συχνά οι γυναίκες λαμβάνουν δημόσια προσοχή από αγνώστους, χωρίς καν να το θέλουν. Απ’ όσο γνωρίζω, δεν έχω στον κύκλο μου ανθρώπους που θα έκαναν κάτι τέτοιο και ποτέ δε μου πέρασε από το μυαλό να κάνω κάτι τέτοιο και όποτε το έβλεπα στα μίντια, πίστευα πως ήταν η εξαίρεση. Όχι, είναι ο κανόνας και είναι διεστραμμένο”.
  7. “Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τύπος εσώρουχου. Συγκεκριμένα είδη ταιριάζουν με συγκεκριμένα ρούχα”.
  8. “Δε γνώριζα πως τα αντισυλληπτικά έχουν τόσες παρενέργειες”.
  9. “Ότι οι γιατροί δεν ακούν τις γυναίκες για τα σώματα τους. Τόσο η σύντροφος μου όσο και η πρώην μου, με έπαιρναν μαζί σε ραντεβού με γιατρούς για να επιβεβαιώσω τα λεγόμενα τους”.
  10. “Ότι η ενδομητρίωση είναι πολύ χειρότερη απ’ όσο την περιγράφουν στα βιβλία”.