UPDATE #NOW

Πόσο chaotic girlie νιώθεις σήμερα; Η Jasper σε βλέπει, σε ξέρει, σε στηρίζει


Στεφανία Παπαδημητρίου

22 Μαρτίου 2023

Πόσο chaotic girlie νιώθεις σήμερα; Η Jasper σε βλέπει, σε ξέρει, σε στηρίζει
Η περσόνα του TikTok που θα σε κάνει να αγκαλιάσεις το χάος μέσα σου

Εσύ, πόσο chaotic girlie αισθάνεσαι σήμερα; Σε κλίμακα 1 ως Jasper, δεν υπάρχει λάθος απάντηση.

Η Jasper (στο Instagram δηλώνει ταυτόχρονα he/him και she/her, εδώ θα χρησιμοποιούμε το θηλυκό επειδή είμαστε όλες chaotic girlies), είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόσουν, χωρίς να το ξέρεις. Είναι από τα πράγματα που, όσο κι αν ψάχνεις τα σωστά λόγια, είναι αδύνατο να τα περιγράψεις. Κοιτώντας την, ωστόσο, βλέπεις τον εαυτό σου.

Μοιάζει με Barbie αλλά δεν είναι. Μοιάζει με τον Chucky, την κούκλα του Σατανά, αλλά δεν είναι. Έχει γκλίτερ, ψεύτικες βλεφαρίδες και το κούρεμα που πολλές φορές έχεις σκεφτεί να κάνεις με το ψαλίδι της κουζίνας, πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από mental breakdown – όλες οι στιγμές είναι σωστές. Και τραγουδάει Lana Del Rey ακριβώς όπως εσύ, όταν κάνεις μπάνιο με hangover.

@jasper.the.doll Replying to @eeemarieeee @fartbeans7 ♬ Jaspers lana cover - JasperTheDoll✅

Η Jasper έχει τέλεια βραχνή φωνή κι η κοπέλα που την εμπνεύστηκε είναι, ενδεχομένως, ένας από τους πιο έξυπνους ανθρώπους στο ίντερνετ. Τα βίντεο ξεκινούν από τον Απρίλιο του 2021 αλλά κάτι συνέβη τις τελευταίες εβδομάδες και, δικαίως, έγιναν viral.

@jasper.the.doll

I think

♬ Jasper thinks - JasperTheDoll✅

Αυτήν τη στιγμή, 22 Μαρτίου 2023, την ακολουθούν 708.1K άτομα. Το σίγουρο είναι πως μέχρι το Σαββατοκύριακο θα φτάσει το 1 εκατομμύριο – οι ψυχικά ασταθείς είμαστε πολλές, αναγνωρίζουμε η μία την άλλη και, επιτέλους, πήραμε το icon που μας άξιζε.

@jasper.the.doll #duet with @baristakenneth #jasperthedoll ♬ ceilings - Sped Up Version - Lizzy McAlpine

Δεν ξέρουμε πολλά για εκείνη, μόνο πως είναι το it girl του 2023. Είναι η Nicole Richie του 2005, η Britney του 2007, η Lindsay Lohan του 2010, εμείς από την πρώτη καραντίνα ως τώρα.

@jasper.the.doll

Gotta have crackers

♬ Gotta have crackers - JasperTheDoll✅

Η Jasper είναι ο λόγος που αγκαλιάζουμε το χάος που επικρατεί μέσα μας, με κάθε βίντεο. Κι εγώ, γράφοντας αυτές τις λέξεις, έχω κάνει κυριολεκτικά 16 φορές διάλειμμα για να γελάσω, ενώ στέλνω αυτά σε φίλους και συνεργάτες μου:

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Είναι το καλύτερο πράγμα που θα δείτε σήμερα - μπορεί και όλη την εβδομάδα.

TAGS