UPDATE #NOW

4 καθόλου cringe τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι σου για Πάσχα


JTeam

9 Απριλίου 2023

4 καθόλου cringe τρόποι να διακοσμήσεις το σπίτι σου για Πάσχα
Ναι, η πασχαλινή διακόσμηση μπορεί να είναι εύκολη και κομψή

Το Πάσχα είναι κάτι παραπάνω από μία εβδομάδα μακριά και, σε περίπτωση που δε σου το θυμίζουν τα σοκολατένια αυγά που βλέπεις κάθε φορά που πηγαίνεις σούπερ μάρκετ ή περνάς από βιτρίνα ζαχαροπλαστείου, ήρθαμε να σου το θυμίσουμε εμείς. Αν δεν έχεις αποφασίσει πώς θα περάσεις την Κυριακή και τη Δευτέρα, καλό είναι να αρχίσεις να κάνεις σχέδια. Κι αν αποφάσισες να κάνεις εσύ το μεγάλο τραπέζι φέτος, καλό είναι να σκεφτείς πώς θα διακοσμήσεις το σπίτι.

Μπορεί να μην έχουμε τα τηλέφωνα των φίλων σου για να κανονίσουμε πού θα μαζευτείτε, αλλά έχουμε ιδέες για πασχαλινή διακόσμηση. Μπήκαμε στο TikTok, κάναμε την αναζήτηση για να μην μπεις καν στον κόπο και, παρακάτω, σου δίνουμε μερικούς καθόλου cringe τρόπους να δώσεις στον χώρο σου αυτό το «κάτι» πιο fun και ανοιξιάτικο που μάλλον του λείπει.

Κήπος, but make it ράνερ για το τραπέζι

@macy.blackwell Spring Tablescape 🌷🐰 #springdecor #springhomedecor #easterdecor #eastertablescape #easterhomedecor #tablescape ♬ Do It - Chloe x Halle

Αν κουράστηκες από τα παραδοσιακά τραπεζομάντηλα που όλοι έχουμε δει, με τα κοτοπουλάκια και τα αυγά, φέρε το γρασίδι στο τραπέζι. Η TikToker Macy Blackwell το έκανε, με πλαστικά ράνερ, φυσικά, και ήταν τέλειο.

Κήπος, ξανά, αλλά σε σουπλά

@tashdesignsca click ➕️ for more. #easter #fyp #foryoupage #foryou #springdiy #springtablescape #eastertablescape #interior #amazonfinds ♬ Fly - Nicki Minaj

Μία ακόμη ιδέα εμπνευσμένη από τον κήπο σου, είναι μία παραλλαγή της παραπάνω – σουπλά αντί για ράνερ, αυτήν τη φορά. Ούτε ταλαιπωρείσαι πλέοντας τραπεζομάντηλα, ούτε τίποτα.

DIY Cottagecore

@gleespen_designs DIY DOLLAR TREE EASTER WREATH #diy #dollartree #LaysGoldenDuet #tik_tok #tiktokindia #foryoupage #fypシ #fyp #viral #fy #tiktok #viralvideo #foryou #fy ♬ You - Petit Biscuit

Το cottagecore είναι πάντα μία καλή ιδέα, όταν πρόκειται για πασχαλινή διακόσμηση. Τώρα, ήρθε η στιγμή για τη δική σου κατασκευή, με ένα πασχαλινό στεφάνι κι ένα πλαίσιο που θυμίζει παράθυρο και μπορείς να βρεις οπουδήποτε, σε χαμηλή τιμή.

Πασχαλινή ανθοδέσμη

@aureehomedecor DIY EASTER CENTERPIECE #DIY #fyp #decor #easter ♬ La Vie En Rose - Emily Watts

Πολύχρωμα λουλούδια, κατά προτίμηση τουλίπες αλλά μπορείς να επιλέξεις οτιδήποτε άλλο σου αρέσει, ψεύτικα χρωματιστά αυγά και ένα διάφανο βάζο – δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο, για να δώσεις χρώμα στο τραπέζι σου χωρίς κόπο.