UPDATE #NOW

Δύο νέα ελληνικά έργα των Ιόλη Ανδρεάδη και Άρη Ασπρούλη ανεβαίνουν στη Νέα Υόρκη


JTeam

10 Απριλίου 2023

Δύο νέα ελληνικά έργα των Ιόλη Ανδρεάδη και Άρη Ασπρούλη ανεβαίνουν στη Νέα Υόρκη
Σε μια νέα διεθνή διάκριση για το ελληνικό θέατρο, Ιόλη Ανδρεάδη και Άρης Ασπρούλης παρουσιάζουν δύο πρωτότυπα ελληνικά έργα στο φετινό ρεπερτόριο του επιδραστικότερου off-off Broadway θεάτρου του Μανχάταν «The Tank».

Δύο νέα ελληνικά έργα εντάσσονται στο φετινό ρεπερτόριο του επιδραστικότερου off-off Broadway θεάτρου του Μανχάταν «THE TANK». Πρόκειται για τα έργα «Αρτώ / Βαν Γκογκ» και «Κόκκαλο», δύο πρωτότυπα θεατρικά κείμενα που συνυπογράφουν οι θεατρικοί συγγραφείς Ιόλη Ανδρεάδη και Άρης Ασπρούλης και τα οποία παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τον φετινό χειμώνα στο ιστορικό Υπόγειο του Θέατρου Τέχνης αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές.

Και τα δύο έργα εμπνέονται από την τραγική ζωή και το πλούσιο έργο του ελληνικής καταγωγής και παγκοσμίου φήμης σπουδαίου διανοητή Αντονέν Αρτώ, του επιδραστικότερου κατά πολλούς καλλιτέχνη και αναθεωρητή του σύγχρονου θεάτρου.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr

-->