UPDATE #NOW

Εύα Καϊλή: Η πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε για την αποφυλάκιση


JTeam

13 Απριλίου 2023

Εύα Καϊλή: Η πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε για την αποφυλάκιση
Γνωστή από χθες ήταν η απόφαση της αποφυλάκισης της Εύας Καϊλή, η οποία εμπλέκεται στο σκάνδαλο του Qatar Gate, όπως και γνωστοποίησε ο δικηγόρος της Μιχάλης Δημητρακόπουλος - Ο δικηγόρος της παράλληλα μετέφερε και την πρώτη της αντίδραση όταν και έμαθε ότι θα βγει από τη φυλακή με βραχιολάκι

Στην προσωρινή αποφυλάκιση -μέχρι και την έναρξη της δίκης για το Qatar Gate- της Εύας Καϊλή, αλλά και στην πρώτη της αντίδραση όταν έμαθε για αυτήν αναφέρθηκε ο συνήγορός της εν Ελλάδι, Μιχάλης Δημητρακόπουλος. Μιλώντας στην τηλεόραση του Mega ο κ. Δημητρακόπουλος είπε ότι η απόφαση της αποφυλάκισής της ήταν γνωστή από χθες, Μ. Τρίτη, όταν και επικοινώνησε μαζί τους ο Ομοσπονδιακός Εισαγγελέας των Βρυξελλών και τους ενημέρωσε ότι κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με τον ανακριτή, Μισέλ Κλεζ, αποφασίστηκε να αποφυλακιστεί η κα Καϊλή.

«Δεσμευτήκαμε ότι μέχρι και να έχουμε τυπικά τη διαταγή του ανακριτή να μη δημοσιοποιήσουμε τίποτα. Αύριο δε θα γίνει κανένα Δικαστικό Συμβούλιο για να επικυρώσει τη διάταξη του ανακριτή με την οποία αφήνεται ελεύθερη η κα Καϊλή. Τελείωσε το θέμα της ελευθερίας της, τυπικά, ουσιαστικά θα αφεθεί ελεύθερη από τις φυλακές του Χάρεν όταν και θα τοποθετηθεί το ηλεκτρονικό βραχιόλι. Το πιθανότερο είναι μέχρι την Παρασκευή να έχει βρεθεί το βραχιολάκι και θα αποφυλακιστεί», είπε σχετικά ο κ. Δημητρακόπουλος. Διαβάστε τη συνέχεια στο reader.gr.