UPDATE #NOW

Όχι, ο Drake και ο Weeknd δεν έβγαλαν ποτέ νέο τραγούδι. Η Τεχνητή Νοημοσύνη το έκανε


JTeam

18 Απριλίου 2023

Όχι, ο Drake και ο Weeknd δεν έβγαλαν ποτέ νέο τραγούδι. Η Τεχνητή Νοημοσύνη το έκανε
Η ΑΙ μας ξεγέλασε για μία ακόμη φορά

Είναι μερικά πράγματα που έρχονται σαν δώρα, από εκεί που δεν τα περιμένεις. Έτσι ήταν και η συνεργασία του Drake και του Weeknd, με το τραγούδι Heart on My Sleeve, το οποίο βλέπαμε παντού στα social τις τελευταίες μέρες. Μία συνεργασία που μας έκανε να δακρύσουμε, αρχικά από συγκίνηση κι έπειτα από θλίψη, καθώς δεν έγινε ποτέ – για μία ακόμη φορά, μας ξεγέλασε η Τεχνητή Νοημοσύνη.

Το τραγούδι μοιάζει πέρα για πέρα αληθινό, αν και οι στίχοι σε κάποιο σημείο αναφέρονται στον Justin Bieber και τη Selena Gomez.

Ο tech expert Mitchell Cohen ήρθε για να μας το χαλάσει, μέσω Twitter. Έγραψε πως ο λογαριασμός που ανέβασε πρώτος το κομμάτι, συνδέεται με τη μουσική πλατφόρμα Laylo. Λίγες ημέρες νωρίτερα, το ίδιο προφίλ ανέβασε μία ΑΙ διασκευή του Drake για το τραγούδι Bubbly, ενώ ο CEO της Laylo, Alec Ellin, ήδη μιλά για ραπ podcasts φτιαγμένα εξ ολοκλήρου με Τεχνητή Νοημοσύνη.

Ο Drake, εντωμεταξύ, είναι έξαλλος με την Τεχνητή Νοημοσύνη εδώ και λίγο καιρό, όταν κυκλοφόρησε ΑΙ απόσπασμα με τη φωνή του να ραπάρει το Munch του ice Spice. Είναι αυτό το νέο beef της αμερικανικής μουσικής σκηνής;