UPDATE #NOW

Τι αποκαλύπτει το χρώμα του κινητού σου για την προσωπικότητά σου


JTeam

24 Απριλίου 2023

Τι αποκαλύπτει το χρώμα του κινητού σου για την προσωπικότητά σου
@samsunggreece
«Το λιλά σημαίνει πως είτε είσαι πολύ σοφιστικέ, ή fan της Taylor Swift»

Κάποιες φορές κάνουμε επιλογές υποσυνείδητα. Εντελώς «τυχαία». Έτσι θεωρούμε τουλάχιστον. Όπως φαίνεται όμως, οι επιλογές σου, έχουν μια κατεύθυνση και αποκαλύπτουν πολλά τόσο για τον χαρακτήρα, όσο και για την προσωπικότητά σου.

«Οι εταιρείες συνειδητοποίησαν με τα χρόνια ότι αν προσφέρεις περισσότερες χρωματικές επιλογές, ουσιαστικά αυξάνεις την καταναλωτική βάση», σημειώνει η Reiko Morrison, της WGSN, που συμβουλεύει τεχνολογικές εταιρείες μεταξύ άλλων για υλικά και χρώματα.

Σε περίπτωση που δεν το γνώριζες λοιπόν, σύμφωνα με την ψυχολόγο Kate Smith, το παρελθόν μας παίζει καθοριστικό ρόλο στο ποια χρώματα μας απωθούν ή μας προσελκύουν.

Ήταν για παράδειγμα το δωμάτιο της τιμωρίας στο σχολείο πράσινο; Όταν σας άφηναν μόνο στην κούνια, παίρνατε αγκαλιά ένα αρκουδάκι με γαλάζιο παλτό; Τέτοιες αναμνήσεις επηρεάζουν περισσότερο από ό,τι φαντάζεσαι τον ενήλικο ψυχισμό σας. Τι θα μπορούσε λοιπόν να φανερώνει για εσένα η χρωματική επιλογή του κινητού σας;

Η Kate Smith απάντησε σε αυτό το ερώτημα στη Wall Street Journal.

Μαύρο κινητό

Αποτελεί κλασική και κομψή επιλογή. Ένα μαύρο κινητό δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι μια απόχρωση που υποδηλώνει δεσμευμένη δύναμη. Οι fans της, έχουν ισχυρές πεποιθήσεις και μπορούν να τις δικαιολογήσουν εύκολα, ανεξάρτητα από το πόσο άστοχες μπορεί να είναι, σύμφωνα με την ψυχολόγο.

Μπλε κινητό

Το μπλε είναι ασφαλές. Είναι αξιόπιστο, άψογο, το golden retriever των σκύλων, αναφέρει χαρακτηριστικά η Kate Smith. Οι ιδιοκτήτες μπλε κινητών είναι πιθανό «να είναι αξιόπιστοι ή να θέλουν να φανούν έτσι». Αλλά έχουν και τις παραξενιές τους, κυρίως μια τάση για ονειροπόληση.

Κόκκινο κινητό

Τα άτομα που ελκύονται από αυτή τη φλογερή απόχρωση είναι εξωστρεφή κι επιζητούν την προσοχή. Το να ξεχωρίζουν δεν τους τρομάζει, στην πραγματικότητα, το προτιμούν, σύμφωνα με την ψυχολόγο.

Λιλά κινητό

Αυτοί που εκτιμούν την πολυπλοκότητα της ζωής προσελκύονται περισσότερο από αυτό χρώμα, σύμφωνα με την Κate Smith. Ή οι επιρροές της pop κουλτούρας θα μπορούσαν να σας ωθήσουν προς το λιλά. «Το λιλά σημαίνει πως είτε είσαι πολύ σοφιστικέ, ή fan της Taylor Swift», δηλώνει υπονοώντας το "Lavender Haze" της τραγουδίστριας.