UPDATE #NOW

Ο Ryan Reynolds έκανε πραγματικότητα την ευχή ενός φαν του με καρκίνο σε τελικό στάδιο


JTeam

25 Απριλίου 2023

Ο Ryan Reynolds έκανε πραγματικότητα την ευχή ενός φαν του με καρκίνο σε τελικό στάδιο
@ryanreynolds
O διάσημος ηθοποιός βρέθηκε μαζί με τον 45χρονο Jay Fear, φίλαθλο της ομάδας του ηθοποιού, Wrexham, και του χάρισε μια από τις πιο όμορφες στιγμές του

Το να γνωρίσεις προσωπικά τον διάσημο ηθοποιό που θαυμάζεις, είναι σίγουρα μια στιγμή που μένει χαραγμένη στη μνήμη σου, πόσο μάλλον όταν αυτός ο ηθοποιός είναι και ιδιοκτήτης της αγαπημένης σου ποδοσφαιρικής ομάδας.

Στην περίπτωση του 45χρονου Jay Fear, ο οποίος διαγνώστηκε με καρκίνο σε τελευταίο στάδιο τον Ιανουάριο, οι μεγάλες αγάπες του είναι δύο. Η μία είναι η Wrexham, η ποδοσφαιρική ομάδα των ηθοποιών Ryan Reynolds και Rob McElhenney και η άλλη ο κινηματογράφος. Μάλιστα, έγινε φανατικός υποστηρικτής της Wrexham αφότου παρακολούθησε το “Welcome to Wrexham”, ντοκιμαντέρ της Disney+ για την εξαγορά της ομάδας από τους δύο ηθοποιούς.

Ο ίδιος ο Fear είχε εκφράσει την επιθυμία του να παρακολουθήσει από κοντά ένα παιχνίδι της ομάδας και να συναντήσει τον αγαπημένο του ηθοποιό, Ryan Reynolds.

Jenny.Gr
@ryanreynolds

Ο 45χρονος κατάφερε τελικά να βρεθεί στο γήπεδο μαζί με την οικογένειά του και να παρακολουθήσει από κοντά τη νίκη της Wrexham επί της Boreham Wood. Εκτός από αυτό όμως, ο Fear είχε την ευκαιρία να γνωρίσει και τον Ryan Reynolds, ο οποίος τον περίμενε μετά το τέλος του αγώνα και είχαν μια συζήτηση για 20 λεπτά.

«Ήταν εκπληκτικό ότι συνάντησα τον Jay», δήλωσε ο Ryan Reynolds στο BBC. «Αναρωτιέμαι αν θα είχα την ίδια χαρά αν οι ρόλοι μας αντιστρέφονταν. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος και η οικογένειά του είναι υπέροχη. Είχα έναν κόμπο στον λαιμό όταν του μίλησα και αισθάνθηκα πόσο θα λείψει στα παιδιά και τη σύζυγό του», εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Από την πλευρά του ο Jay Fear ήταν πολύ χαρούμενος μετά από αυτή τη συνάντηση. «Πάντα λένε ότι δεν πρέπει να συναντήσεις το είδωλό σου και αυτός ο τύπος σίγουρα είναι μια εξαίρεση σε αυτό», είπε και συνέχισε λέγοντας: «Μπορεί ο κόσμος να πιστεύει ότι αυτό είναι για μένα. Στην πραγματικότητα, είναι για την οικογένειά μου, επειδή θα το θυμούνται για την υπόλοιπη ζωή τους. Ελπίζω ότι θα είναι μια ανάμνηση που δεν θα ξεχάσουν ποτέ».

Jenny.Gr
@ryanreynolds


Η φιλανθρωπική οργάνωση Bucket List Wishes βοήθησε στο να πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση. «Αυτή η ευχή ήταν από τις πιο δύσκολες, και χρειάστηκε πολλές ώρες εθελοντισμού για να γίνει εφικτή», δήλωσαν οι ίδιοι.