UPDATE #NOW

Η Melissa McCarthy στο εξώφυλλο του People's Beauty Issue: «Είναι σαν μία τρυφερή κουβέντα στον νεότερο εαυτό μου»


Κλέλια Φατούρου

26 Απριλίου 2023

Η Melissa McCarthy στο εξώφυλλο του People's Beauty Issue: «Είναι σαν μία τρυφερή κουβέντα στον νεότερο εαυτό μου»
Η 52χρονη ηθοποιός μιλά για την αυτοεποίθηση και πώς την απέκτησε

Όταν έμαθε ότι θα βρίσκεται στο εξώφυλλο του People για το Beauty Issue, η πρώτη της σκέψη ήταν ότι οι μοναδικοί κριτές ήταν οι γονείς της. Η επόμενη σκέψη της ήταν ότι ένιωσε απίστευτα κολακευμένη. «Ένιωσα ότι ήταν σαν μία καλή κουβέντα στον 20something εαυτό μου». Η Melissa McCarthy δυσκολεύτηκε να πιστέψει τα νέα, αλλά η αλήθεια είναι ότι διέθετε πάντα αυτοπεποίθηση, ακόμα και τις φορές που κλονιζόταν.

«Δεν το έχω πει στις κόρες μου, αλλά νομίζω ότι θα ενθουσιαστούν περισσότερο από εμένα. Ίσως να σημαίνει ακόμα περισσότερα για εκείνες όταν θα μεγαλώσουν κι άλλα». Η ηθοποιός έχει δύο κόρες, τη 15χρονη Vivian και τη 13χρονη Georgette, μαζί με τον σύζυγο, ηθοποιό και παραγωγό Ben Falcone.

Του δίνει κάποια credits για το πώς διαμορφώθηκε η αυτοπεποίθησή της και πώς αυτός συνέβαλε σε αυτό. «Είναι διαρκώς τόσο τρυφερός και ευγενικός. Και αστείος και περίεργος. Μάλλον ο πιο περίεργος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου, για να είμαι ειλικρινής. Κάποια στιγμή, μετά τα 30 μου, αποδέχθηκα τον εαυτό μου και δεν πειράζει αν δεν αρέσω στους άλλους. Το μαθαίνεις με τον δύσκολο τρόπο, αλλά είναι ένα πολύ καλό μάθημα».

Η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσε ως κορίτσι με πολύ μεγάλη ενέργεια, υπερδραστήρια και αθλητική. «Λάτρευα τα αθλήματα και να δοκιμάζω διαφορετικά ρούχα, αλλά μεγάλωσε σε φάρμα, χωρίς πολλές επιλογές. Πήγαινα σχολείο στην πόλη και οι φίλοι μου έβγαιναν μετά. Εγώ άραζα στον αχυρώνα». Η αγάπη της για τη μόδα φάνηκε στη σειρά Gilmore Girls, αλλά όχι αμέσως. «Τα πρώτα 2 χρόνια ντυνόμασταν όλοι το ίδιο για να μην ξεχωρίζουμε. Μέχρι που βαρέθηκα».

Jenny.Gr

Μετά ήρθε το μαλλί μοϊκάνα, το μπλε χρώμα και το punk ντύσιμο, που φυσικά και δοκίμασε. «Ήταν οι πρώτη φορά που βίωσα ρατσισμό στον δρόμο. Μου μιλούσαν άσχημα ακόμα και οι ενήλικες. Εγώ ένιωθα χαρούμενη με την εμφάνισή μου, και αναρωτιόμουν τι στην ευχή τους έχω κάνει. Δεν κλείστηκα όμως στο καβούκι μου. Απλώς αναζήτησα ακόμα περισσότερους ανθρώπους που εκφράζονται με τον τρόπο που θέλουν».

Ακόμη και σήμερα, η McCarthy προσπαθεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να είναι ο εαυτός τους. «Δεν χρειάζεται να είμαστε ή να σκεφτόμαστε όλοι το ίδιο. Ακόμα κι αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, απλά να είσαι ευγενικός. Αυτό δεν είναι η αγάπη εξάλλου; Να αγαπάς τους άλλους και αυτό να κάνει τον κόσμο καλύτερο».