UPDATE #NOW

Επανασύνδεση για Jennifer Aniston και Justin Theroux, αν και όχι όπως θα θέλαμε


Τόνια Τζάφερη

28 Απριλίου 2023

Επανασύνδεση για Jennifer Aniston και Justin Theroux, αν και όχι όπως θα θέλαμε
Splash News
Το πρώην ζευγάρι εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη μαζί, περίπου 5 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Είναι άραγε οι επόμενοι «Bennifer»;

Αγαπάμε τις επανασυνδέσεις, πόσο μάλλον όταν αφορούν iconic ζευγάρια τα οποία υπήρξαν στο παρελθόν μαζί, αλλά για κάποιο λόγο δεν τους βγήκε και καταλήγουν στο σήμερα ξανά δεσμευμένοι, ακόμη και 20 χρόνια μετά τον χωρισμό τους. Πάρε παράδειγμα τη Jennifer Lopez και τον Ben Affleck.

Θες γιατί είναι ανάδρομος ο Ερμής, θες γιατί κάποιες σχέσεις δεν τις ξεπερνάς ποτέ; Οι επανασυνδέσεις ζευγαριών είναι όλο και συχνότερες και τις βλέπουμε να συμβαίνουν ακόμη και δεκαετίες αργότερα.

To χρονικό της σχέσης Jennifer Aniston και Justin Theroux

Μια ακόμη επανασύνδεση λοιπόν -αν και όχι όπως νομίζετε- είναι αυτή της Jennifer Aniston και του Justin Theroux. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το μακρινό 2007, ενώ η σχέση τους ξεκίνησε κάπου στο 2011. Τελικά, τέσσερα χρόνια αργότερα αποφάσισε να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου, κάπου στο 2015. Τρία χρόνια αργότερα όμως, το διάσημο ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του, κρατώντας παράλληλα εξαιρετικές σχέσεις ανάμεσα τους.

Αυτό άλλωστε αποδείχθηκε και πριν από μερικούς μήνες, όταν η Aniston μίλησε για πρώτη φορά για την επιθυμία της να αποκτήσει παιδί, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Τότε ο Theroux δεν παρέλειψε να της δείξει την υποστήριξη του, μέσα από ένα (απλό αλλά αξιοσημείωτο) σχόλιο στην ανάρτηση της.

Jenny.Gr
Splash News


Και ενώ οι δυο τους έχουν χωρίσει από το 2018, κρατώντας καλές σχέσεις, δεν τους είχαμε εντοπίσει ξανά μαζί και μάλιστα για δείπνο. Το ζευγάρι εθεάθη το περασμένο Σάββατο στη Νέα Υόρκη, και σύμφωνα με το Entertainment Tonight, πέρασε χρόνο σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής, με το φιλικό τους ζευγάρι Jason Bateman και Amanda Anka.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η παρέα απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και γέλιου στο εστιατόριο Il Cantinori, και φεύγοντας αγκαλιάστηκαν ενώ η Aniston κρατούσε ένα τριαντάφυλλο στο χέρι της.


Η Jennifer Aniston και ο Theroux είχαν μιλήσει στο παρελθόν για τον γάμο και το διαζύγιο τους, αναφέροντας πως θα προτιμούσαν να κρατήσουν ιδιωτική αυτή τη στιγμή της ζωής τους, και πως πολλά από τα δημοσιεύματα της εποχής δεν αληθεύουν. Τόνισαν μάλιστα τον σεβασμό, αλλά και την αγάπη που εξακολουθεί να υπάρχει ανάμεσα τους, παρά το διαζύγιο.

Ακόμη να σημειωθεί πως το διάσημο ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ επίσημα, όμως αντάλλαξαν όρκους μπροστά σε αγαπημένα τους πρόσωπα. «Ο γάμος είναι απλά ένα κομμάτι χαρτί», είχε δηλώσει τότε ο Theroux.

Jenny.Gr
Splash News