UPDATE #NOW

Το «ανήθικο life hack»: Τι να κάνεις όταν ο μπροστινός σου στο αεροπλάνο, ξαπλώνει τη θέση του πάνω σου


JTeam

9 Μαΐου 2023

Το «ανήθικο life hack»: Τι να κάνεις όταν ο μπροστινός σου στο αεροπλάνο, ξαπλώνει τη θέση του πάνω σου
Unsplash
Ένα «ανήθικο life hack» που, κατά τη γνώμη μας, είναι απόλυτα ηθικό

Είσαι στο αεροπλάνο, έχεις βρει τη θέση σου, κάθισες, δέθηκες, φύγατε, όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα. Κι ο μπροστινός σου αποφασίζει ότι έχει μία τέλεια ιδέα: Να κάνει πίσω την πλάτη του καθίσματός του και, οριακά, να ξαπλώσει πάνω σου. Εκνευρίζεσαι ή δεν εκνευρίζεσαι; Εκνευρίζεσαι, άνθρωπος είσαι.

Υπάρχει λύση, είναι καλή, σίγουρα θα λειτουργήσει και, όχι, δεν θα σου πούμε να αρχίσεις να κλωτσάς την μπροστινή θέση. Ένας χρήστης του TikTok, δίνει ένα «ανήθικο», όπως ο ίδιος το αποκαλεί, life hack: Να ανοίξεις στο τέρμα το air condition που βρίσκεται ακριβώς από πάνω σου, και να το ρυθμίσεις ώστε να πέφτει ακριβώς πάνω στο κεφάλι του μπροστινού. Ε, θα σηκωθεί, δεν γίνεται.

Αυτήν τη στιγμή, το βίντεό του έχει 2.5 εκατομμύρια προβολές και στα σχόλια, τον αποθεώνουν. Επίσης, φαίνεται επιτέλους πόσο ενοχλητικά είναι τα άτομα που κάνουν το ταξίδι των υπολοίπων άβολο, επειδή θέλουν να ξαπλώσουν. Αν είσαι εσύ αυτό το άτομο, ξέρεις ότι έφτασε η στιγμή να κόψεις αυτήν την εξοργιστική (για τους γύρω σου) συνήθεια.

@thelkshow The plane ride is so long when you get one of these people in front of you 🥱 #plane #reclinetheseat #annoyingpassengers ♬ Blicky - Fresh X Reckless

«Υπάρχουν 2 είδη ανθρώπων σε αυτόν τον κόσμο: Αυτοί που γέρνουν πίσω και δεν τους νοιάζει, κι α εκείνοι που δεν θα γείρουν ποτέ», έγραψε κάποιος. Κι είναι αλήθεια.

Το life hack του φίλου TikToker, βέβαια, μόνο ανήθικο δεν είναι. Είναι απόλυτα λογικό και να ενοχλείσαι και να κάνεις κάτι για αυτό - ούτε θα προσβάλλεις κανέναν, ούτε θα γίνεις πιο αγενής από τους άλλους,