
Χθες ολοκληρώθηκε ο Α’ Ημιτελικός του 67ου διαγωνισμού της Eurovision που διεξάγεται στο Λίβερπουλ της Αγγλίας, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις και με τα μεγάλα φαβορί να λαμβάνουν εύκολα το πολυπόθητο εισιτήριο του Μεγάλου Τελικού
Για ακόμα μία χρονιά, η εβδομάδα του μεγαλύτερου Διαγωνισμού της Μουσικής στην Ευρώπη ξεκίνησε και ο Μάιος απέκτησε επιτέλους άρωμα Eurovision. Τα φαβορί είναι και φέτος πολλά, και τα περισσότερα ήταν “μαζεμένα” στον Α’ Ημιτελικό, με το κοινό -το οποίο φέτος είχε την τύχη των διαγωνιζόμενων αποκλειστικά στα χέρια του- να μην ξέρει ποια χώρα να πρωτο-ψηφίσει.
Η αγαπημένη βδομάδα των eurofans ξεκίνησε δυναμικά στο Liverpool Arena με οικοδέσποινες τις Julia Sanina, Hannah Waddingham και Alesha Dixon και με τον Α’ Ημιτελικό του 67ου διαγωνισμού της Eurovision να κυλάει και να ολοκληρώνεται χωρίς ιδιαίτερες ανατροπές. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.
Διαβάζονται Τώρα
- 6 έξυπνοι τρόποι για να απαντήσεις σε κάποιον όταν σε προσβάλλει, διατηρώντας την ψυχραιμία σου
- Ειδικός σε θέματα ευτυχίας του Χάρβαρντ μοιράστηκε τη no1 συμβουλή για μια εύκολη και επιτυχημένη ζωή
- Ζώδια σήμερα (7/9): Η Σεληνιακή Έκλειψη φέρνει έντονη και μεταμορφωτική ενέργεια - Τι προβλέπεται για κάθε ζώδιο