UPDATE #NOW

Heather Armstrong: Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα πίσω από το φαινόμενο των "blogs για μαμάδες"


JTeam

11 Μαΐου 2023

Heather Armstrong: Έφυγε από τη ζωή η γυναίκα πίσω από το φαινόμενο των "blogs για μαμάδες"
Η συγγραφέας και blogger αυτοκτόνησε στα 47 της

Η διάσημη blogger και συγγραφέας Heather Armstrong έφυγε από τη ζωή στα 47 της χρόνια. Σύμφωνα με τον σύντροφό της, Pete Ashdown, η γυναίκα στην οποία οφείλεται η επιτυχία των «blogs για μαμάδες», αυτοκτόνησε.

«Η Ηeather B. Hamilton (Armstong) ήταν μία πανέξυπνη, αστεία, φιλεύσπλαχνη συγγραφέας που αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας και αλκοολισμού», δήλωσε στο CNN. «Έσωσε πολλές ζωές μέσα από τα γραπτά της σχετικά με την κατάθλιψη, αλλά στο τέλος, δεν μπόρεσε να σώσει τη δική της».

«Ήταν μία τρυφερή σύντροφος και μητέρα, πάντα ανοιχτή για νέες περιπέτειες ή συναυλίες. Η Ηeather πίστευε πως το να δώσει τέλος στη ζωή της ήταν λάθος, αλλά στο τέλος το αλκοόλ επηρέασε την κρίση της. Την αγαπούσαμε και θα μας λείψει πολύ».

Η Armstrong ίδρυσε το blog της, Dooce, πριν από περίπου 20 χρόνια. Στην αρχή, ήταν ένα μέρος στο οποίο παραπονιόταν για τη δουλειά της, για τη ζωή αφότου έπαψε να είναι Μορμόνος και για τη γενικότερη καθημερινότητά της, μέχρι που απολύθηκε επειδή έγραψε τα ψευδώνυμα των συναδέλφων της. Η απόλυση έγινε viral κι η ίδια έγινε ένα digital φαινόμενο. Κι όταν άρχισε να γράφει για τη ζωή με τα παιδιά της, έθεσε τα θεμέλια για τα mommy blogs, όπως τα γνωρίζουμε σήμερα.

TAGS