UPDATE #NOW

The Bear: Ο 2ος κύκλος επιστρέφει με νέο εστιατόριο και λίγο ακόμα χάος - Δες το trailer


Κλέλια Φατούρου

16 Μαΐου 2023

The Bear: Ο 2ος κύκλος επιστρέφει με νέο εστιατόριο και λίγο ακόμα χάος - Δες το trailer
Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου στο Hulu, και στις 19 Ιουλίου στο Disney+

Η σειρά που μάς έκανε να μπούμε στην κουζίνα για να φτιάξουμε pasta με κόκκινη σάλτσα, έτσι όπως θα την τρώγαμε στη Νάπολη, επιστρέφει με 2ο κύκλο. Ο Carmy βρίσκει τα λεφτά που του άφησε ο αδερφός του πριν πεθάνει και τώρα πρέπει να φτιάξει από την αρχή το μαγαζί, με νέα κουζίνα και προσωπικό. Ταυτόχρονα, καλείται να διαχειριστεί το πένθος του και το ποιος είναι ως σεφ.

Σύμφωνα με την επίσημη περιγραφή του νέου κύκλου, «ο Carmy, η Sydney και ο Richie δουλεύουν σκληρά για να μεταμορφώσουν το αμφίβολης ποιότητας σαντουιτσάδικο στο επόμενο hot spot. Το μαγαζί ξεκινά από την αρχή και οι εργαζόμενοι ξάνουν τα δικά τους προσωπικά ταξίδια, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το παρελθόν και να ανακαλύψουν ποιο θα είναι το μέλλον τους».

«Τελικά αποδεικνύεται ότι το να ανοίγεις ένα νέο εστιατόριο είναι ακόμα πιο δύσκολο από το να τρέχεις ένα και η ομάδα πρέπει να διαχειριστεί την τρελή γραφειοκρατία, τους μηχανικούς και τη δημιουργική αγωνία του νέου μενού. Όλοι μαζί ανακαλύπτουν τι σημαίνει να εξυπηρετείς τόσο τους πελάτες, όσο και τους συνανθρώπους σου».

Το cast παραμένει ως έχει με τους: Abby Elliott, Lionel Boyce, Liza Colón-Zayas, Matty Matheson, Edwin Lee Gibson, Oliver Platt και Molly Gordon. Η έκπληξη του 2ου κύκλου θα είναι ο Bob Odenkirk, πρωταγωνιστής του "Better Call Saul". Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Ιουνίου στο Hulu, και στις 19 Ιουλίου στο Disney+.

TAGS