UPDATE #NOW

«Παραλίγο καταστροφικό» τροχαίο για πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, λόγω καταδίωξης από παπαράτσι


JTeam

17 Μαΐου 2023

«Παραλίγο καταστροφικό» τροχαίο για πρίγκιπα Harry και Meghan Markle, λόγω καταδίωξης από παπαράτσι
12 φωτογράφοι τους κυνηγούσαν για περισσότερες από 2 ώρες

O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι «εξαιρετικά ταραγμένοι». Βρέθηκαν σε «παραλίγο καταστροφικό» κυνήγι παπαράτσι στη Νέα Υόρκη, το βράδυ της Τρίτης, φεύγοντας από το θέατρο Ziegfeld. Στο αυτοκίνητο, επέβαινε και η μητέρα της Markle, καθώς όλοι τους παρευρέθηκαν στην απονομή των Women of Vision Awards.

Oι τρεις τους αποχώρησαν με ένα SUV γύρω στις 10 το βράδυ. Αμέσως, άρχισαν να τους ακολουθούν περίπου 12 φωτογράφοι. Σύμφωνα με πηγή, ένας cameraman χτύπησε το αυτοκίνητό τους, ενώ αστυνομικός κινδύνευσε από έναν δεύτερο, σ’ αυτό το «παραλίγο θανατηφόρο» κυνηγητό.

«Ξεκίνησε με 12 παπαράτσι, τελείωσε με τέσσερις από εκείνους να τους κυνηγούν», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο Page Six. «Η ασφάλειά τους έκανε τα πάντα για να ξεφύγει».

Εκπρόσωπος του Harry και της Meghan τόνισε πως «βρέθηκαν σε παραλίγο καταστροφικό κυνηγητό από εξαιρετικά επιθετικούς παπαράτσι».

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκησε πάνω από δύο ώρες, κατέληξε σε πολλαπλές συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στον δρόμο, πεζούς και δύο αξιωματικούς της αστυνομίας της Νέας Υόρκης. Ενώ, ως δημόσιο πρόσωπο, δέχεσαι μεγάλη προσοχή από το κοινό, το κόστος δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι η ασφάλεια κανενός».