UPDATE #NOW

Γυναικοκτονία Χαλκιδική: Με 4 σφαίρες δολοφονημένη η 39χρονη - Στο χειρουργείο ο 8χρονος γιος τους


JTeam

23 Μαΐου 2023

Γυναικοκτονία Χαλκιδική: Με 4 σφαίρες δολοφονημένη η 39χρονη - Στο χειρουργείο ο 8χρονος γιος τους
@Eurokinissi
Ο 36χρονος πυροβόλησε την σύζυγο του με κυνηγετική καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μπροστά στον 8χρονο γιο τους

Με τέσσερις σφαίρες στο σώμα της εντοπίστηκε η 39χρονη μητέρα, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο από τον 36χρονο σύντροφο της, μέσα στο παιδικό δωμάτιο και μπροστά στα μάτια του γιου της.

Ο 36χρονος από την Χαλκιδική φαίνεται να πυροβόλησε αρκετές ακόμη φορές, με αποτέλεσμα ο 8χρονος γιος να τραυματιστεί σοβαρά από τα σκαγιά. Το παιδί, το οποίο αντιμετωπίζει και κινητικά προβλήματα, περιφερόταν για αρκετή ώρα μέσα στο σπίτι τραυματισμένο.
Οι αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν στο σπίτι του ζευγαριού στην Χαλκιδική, συνεχίζοντας την έρευνα, όσο ο 8χρονος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου και υποβλήθηκε σε χειρουργείο.

Περισσότερες πληροφορίες για την γυναικοκτονία στην Χαλκιδική

Το τραύμα, που φέρει είναι βαθύ από τον αγκώνα μέχρι την παλάμη. Το παιδί βρίσκεται εκτός κινδύνου, η κατάσταση της υγείας του είναι καλή, όπως αναφέρουν πηγές της ΕΡΤ, έχει όμως εκδορές σε όλο του το σώμα πιθανότητα πάλι από σκάγια της καραμπίνας.

Να σημειωθεί πως την 39χρονη, την εντόπισε νεκρή η ίδια της η μητέρα, καθώς τηλεφωνούσε στο σπίτι του ζευγαριού, δίχως να πάρει απάντηση. Το ζευγάρι έχει και μία κόρη 12 ετών, η οποία διανυκτέρευσε στη γιαγιά της και έτσι δεν ήταν στο σπίτι τη στιγμή του φονικού.