UPDATE #NOW

Mailo's The Pasta Project: Όταν το απόλυτο comfort food συναντά την υψηλή Γαστρονομία


JTeam

8 Ιουνίου 2023

Mailo's The Pasta Project: Όταν το απόλυτο comfort food συναντά την υψηλή Γαστρονομία
Με 26 καταστήματα ανά την Ελλάδα, το Mailo’s συνεχίζει να ανοίγει νέα καταστήματα και να προσελκύει νέους οπαδούς της ποιοτικής γαστρονομίας

Το Mailo's The Pasta Project, το αγαπημένο στέκι των φίλων της γεύσης, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την επέκτασή του σε ολόκληρη την Ελλάδα, με 26 καταστήματα που έχουν κερδίσει τις καρδιές των foodies. Από την πρώτη στιγμή που άνοιξε τις πόρτες του, το Mailo's έχει αγκαλιάσει την αγάπη του κοινού και συνεχίζει να αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς.

Το Mailo's The Pasta Project προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γευστικής απόλαυσης με τις Μακαρονάδες Mailo's, η οποία έχει κατακτήσει τις καρδιές των λάτρεις της καλής μαγειρικής. Με το συναρπαστικό concept του Fresh Sauce & Fresh Pasta, συνδυάζουμε τη φρεσκάδα των ζυμαρικών με την εξαιρετική ποιότητα των σαλτσών μας, δημιουργώντας ένα αυθεντικό street food γεύμα.

Jenny.Gr

Οι Μακαρονάδες Mailo's είναι πεντανόστιμες, σχεδόν εθιστικές! Είτε βρίσκεστε στη βόλτα, στο σπίτι ή ακόμα και στο γραφείο, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας comfort food με τις μοναδικές μακαρονάδες. Η συνταγή τους συνδυάζει φρέσκα ζυμαρικά που παρασκευάζονται καθημερινά στη Mailo’s Fresh Pasta Machine από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό και φρέσκες σάλτσες οι οποίες μαγειρεύονται μπροστά στα μάτια σας στην Open Kitchen του Mailo’s.

Μετά από μόλις λίγα χρόνια λειτουργίας, το Mailo’s The Pasta Project έχει καταφέρει να κατακτήσει τις καρδιές των Ελλήνων foodies και να εξαπλώσει τον πολιτισμό των αυθεντικών ζυμαρικών σε κάθε γωνιά της χώρας. Με 26 καταστήματα ανά την Ελλάδα, το Mailo’s συνεχίζει να ανοίγει νέα καταστήματα και να προσελκύει νέους οπαδούς της ποιοτικής γαστρονομίας.

Η επιτυχία του Mailo’s βασίζεται στη σταθερή ποιότητα και στην αγάπη για τη γεύση. H κάθε μακαρονάδα παρασκευάζεται με προσοχή και αφοσίωση, ενώ οι σάλτσες που υπογράφουν οι σεφ του Mailo’s φτιάχνονται με τα πιο εκλεκτά υλικά, προσδίδοντας μια gourmet πινελιά στο καθημερινό φαγητό. Ο κάθε επισκέπτης έχει την ευκαιρία να δημιουργήσει τη δική του μακαρονάδα, προσθέτοντας ακόμα extra υλικά, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Το Mailo’s The Pasta Project συνεχίζει να ανοίγει νέους δρόμους στη γαστρονομική σκηνή, εξελίσσοντας την ιδέα των ζυμαρικών σε έναν κόσμο πλούσιο σε γεύσεις και εμπειρίες.