UPDATE #NOW

Pasta Salad Summer: 3 σαλάτες ζυμαρικών που θα σου αλλάξουν τη ζωή


JTeam

18 Ιουνίου 2023

Pasta Salad Summer: 3 σαλάτες ζυμαρικών που θα σου αλλάξουν τη ζωή
Τώρα ξέρεις τι να μαγειρέψεις σήμερα, και κάθε μέρα

Το hot girl summer πάει, πέρασε, το ζούσες σταθερά από το 2020 ως το 2022. Τώρα, έχουμε το pasta salad summer κι είμαστε έτοιμοι να τρώμε κρύους υδατάνθρακες *για πάντα*. Στο κάτω-κάτω, οι σαλάτες ζυμαρικών ταιριάζουν σε κάθε ώρα της ημέρας, φτιάχνονται πανεύκολα, είναι χορταστικές, είναι θρεπτικές και, γενικά, είναι αυτό το κάτι που θέλεις.

Αυτό το καλοκαίρι, θα είναι μία ωδή σε αυτές ακριβώς τις σαλάτες. Και το #pastasaladsummer είναι trending από τώρα, για να σου δίνει ιδέες κάθε μέρα. Παρακάτω, θα βρεις εκείνες τις 3 που, χωρίς ίχνος υπερβολής, θα σου αλλάξουν τη ζωή.

Μεσογειακή σαλάτα ζυμαρικών με ρεβίθια

Αν ψάχνεις το γεύμα που και θα σε χορτάσει και θα έχει τέλεια γεύση και θα είναι καλοκαιρινό, μόλις το βρήκες. Με φέτα, αγγούρι, ντοματίνια, ελιές και λίγο dressing λεμονιού, έχεις το καλοκαίρι σε ένα πιάτο.

@domesticallyblissful Greek Pasta Salad recipe: https://domesticallyblissful.com/greek-pasta-salad/ #summerrecipe #pastasaladrecipe #easyrecipe #summerrecipes #fetapasta #chickpeas ♬ original sound - Giusti | Home Decor | Recipes

Ceasar’s σαλάτα ζυμαρικών

Λίγο πιο βαριά από την παραπάνω, αυτή η συνταγή είναι εξίσου υγιεινή και πεντανόστιμη, ιδανική αν το fitness είναι ο τρόπος ζωής σου. Είναι η λύση που αναζητάς τις μέρες που σου έχει περισσέψει λίγο κοτόπουλο και δεν έχεις τι να το κάνεις. Δες τη συνταγή στο βίντεο:

@trainwithshay THE BEST MACRO FRIENDLY CHICKEN CAESAR PASTA SALAD EVER 🔥🔥🔥🔥 Recipe makes 8 servings Macros per serving: 314 cals, 23P, 39C, 8F #lowcaloriepastasalad #chickencaesarpastasalad #lowcaloriemealprep #highproteinmealprep #pastasaladsummer ♬ original sound - Shay Click

Σαλάτα ζυμαρικών με πίκλες

Ξέρουμε τι σκέφτεσαι και είμαστε εδώ για να σου πούμε πως δεν είναι αυτό που νομίζεις. Οι πίκλες ταιριάζουν τέλεια με πιπεριές, ελιές, καλαμπόκι σέλερι και μαγιονέζα, την οποία θα ονομάσεις εσύ λαχανικό, επειδή μπορείς. Δες παρακάτω, δοκίμασέ την, ευχαρίστησέ μας αργότερα.

@plantbasedschool Creamy Pasta Salad with Pickles #pastasalad #summerrecipes ♬ original sound - Nico & Louise