UPDATE #NOW

Η Kelly Clarkson μιλά για «το απαίσιο διαζύγιο» της και τις κατηγορίες για τοξικό περιβάλλον στο σόου της


Κλέλια Φατούρου

23 Ιουνίου 2023

Η Kelly Clarkson μιλά για «το απαίσιο διαζύγιο» της και τις κατηγορίες για τοξικό περιβάλλον στο σόου της
Η 41χρονη τραγουδίστρια μιλά για το νέο κεφάλαιο της ζωής της

Σήμερα κυκλοφορεί το 10ο album της καριέρας της Kelly Clarkson. Το "Chemistry" είναι έτοιμο εδώ και 2 χρόνια, αλλά τότε δεν ήταν έτοιμη να δώσει συνεντεύξεις και να μιλήσει για τα κομμάτια που γράφτηκαν για το διαζύγιό της. «Θα με έπιαναν τα κλάματα και δεν θα έδινα απαντήσεις», παραδέχεται σε συνέντευξή της στο USA TODAY.

Jenny.Gr

Τώρα όμως είναι έτοιμη, γιατί διανύει μία εντελώς διαφορετική φάση. Τον Μάρτιο του 2022 οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό της από τον πατέρα των παιδιών της, Brandon Blackstock και ανυπομονεί να μιλήσει για έναν δίσκο που περιγράφει το rollercoaster μίας δύσκολης προσωπικής φάσης, που τελικά έχει καλό τέλος.

«Για τη δική μου γενιά, το απόλυτο album χωρισμού ήταν το "Jagged Little Pill" της Alanis Morissette. Πάντα λάτρευα όμως τη φωνή της Joni Mitchell, τη νοσταλγία της Fiona Apple, την Toni Braxton και τους Nirvana ότνα έχω νεύρα». Όταν χώρισε όμως, δεν άκουγε μουσική. «Απλώς έγραφα ασταμάτητα. Ένιωθα πολύ μεγάλο θυμό και περνούσα τη διαδικασία του πένθους, που είναι γνώριμη σε πολλούς ανθρώπους δυστυχώς».

3 χρόνια μετά νιώθει χαρούμενη και έχει περάσει σε άλλο κεφάλαιο της ζωής της. Ακόμα και η εκπομπή της αλλάζει πολιτεία και από τον Σεπτέμβριο, θα βγαίνει από τη Νέα Υόρκη. «Είναι μία φρέσκια αρχή για εμένα και την οικογένειά μου και όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, τη σωστή στιγμή».

Πώς θα χειριστεί αμέσως τις κατηγορίες για τοξικό εργασιακό περιβάλλον στο "The Kelly Clarkson Show"; «Δεν γνώριζα πολλά από αυτά που συνέβαιναν, αλλά τώρα ξέρω. Είμαι αρκετά αισιόδοξη ότι τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν και προσπαθώ να γίνομται καλύτερος άνθρωπος. Ξέρω ότι είναι απαίσιο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα, αλλά γίνονται η ευκαιρία για αλλαγή. Ήμουν πάντα το παιδί στο σχολείο που έτρωγε bullying και ξέρω πώς είναι. Θα κάνουμε μία φρέσκια αρχή σε όλα».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο USA TODAY