CELEBRITIES

Η Reese Witherspoon ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Jim Toth, μετά από 11 χρόνια γάμου


JTeam

25 Μαρτίου 2023

Η Reese Witherspoon ανακοίνωσε το διαζύγιό της από τον Jim Toth, μετά από 11 χρόνια γάμου
Instagram/Reese Witherspoon
Αύριο θα γιόρταζαν τη 12η επέτειό τους

Η Reese Witherspoon, που έγινε 47 χρονών πριν λίγες μέρες, και ο 52χρονος κυνηγός ταλέντων, Jim Toth, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους. Αύριο θα γιόρταζαν τη 12η επέτειό τους.

«Έχουμε μερικά προσωπικά νέα να μοιραστούμε. Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, μετά από πολλή σκέψη και φροντίδα. Απολαύσαμε πολλά χρόνια μαζί και τώρα συνεχίζουμε με βαθιά αγάπη, ευγένεια και αμοιβαίο σεβασμό για όλα όσα φτιάξαμε μαζί. Η μεγαλύτερη προτεραιότητα είναι ο γιος μας και ολόκληρη η οικογένειά μας, όσο προσπαθούμε να ανακαλύψουμε το επόμενο κεφάλαιο. Αυτά τα θέματα είναι εξαιρετικά προσωπικά, και ποτέ εύκολα. Εκτιμάμε το σεβασμό όλων για την ιδιωτικότητα της οικογένειάς μας», ήταν η επίσημη ανακοίνωση του ζευγαριού.

Σύμφωνα με πηγές από το People, πρόκειται πράγματι για μία κοινή απόφαση, και η εύκολη μετάβαση είναι ο στόχος και των δύο, ενώ παραμένουν φίλοι.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Δεκέμβριο του 2010 και τον Μάρτιο του 2011 παντρεύτηκε στην Καλιφόρνια. Έχουν έναν γιο, τον 10χρονο Tennessee James, ενώ η Reese έχει και δύο παιδιά από τον γάμο της με τον ηθοποιό Ryan Phillippe.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.