UPDATE #NOW

Η Μόνικα Μπελούτσι παραδέχτηκε πως είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον: «Τον αγαπώ»


JTeam

30 Ιουνίου 2023

Η Μόνικα Μπελούτσι παραδέχτηκε πως είναι ζευγάρι με τον Τιμ Μπάρτον: «Τον αγαπώ»
Και σχέση έχουν, και είναι τρελά ερωτευμένοι, και σέβονται ο ένας τον άλλο σε επαγγελματικό επίπεδο, και όλα πηγαίνουν τέλεια

Η Μόνικα Μπελούτσι τα έχει με τον Τιμ Μπάρτον. Μεταξύ μας, όλοι το ξέραμε –τώρα, όμως, ήρθε και η επιβεβαίωση. Σε συνέντευξη που έδωσε στο Elle France, απάντησε στις φήμες για τη σχέση της με τον σκηνοθέτη και όχι απλώς είναι μαζί, αλλά τον αγαπάει.

«Τι να πω… Χαίρομαι που τον γνώρισα ως άνθρωπο, πρώτα απ’ όλα. Είναι μία από αυτές τις γνωριμίες που συμβαίνουν σπάνια στη ζωή… Ξέρω τον άντρα, τον αγαπώ. Και τώρα θα γνωρίσω τον σκηνοθέτη, μία νέα περιπέτεια ξεκινά», δήλωσε.

Οι δυο τους συναντήθηκαν για επαγγελματικούς λόγους. Εκείνος, την ήθελε για το Beetlejuice 2, τα γυρίσματα του οποίου έχουν ήδη ξεκινήσει και η πρεμιέρα του θα γίνει κάποια στιγμή τον Σεπτέμβρη του ’24. Εκείνη, απλώς πήγε σε ένα ραντεβού για δουλειά, έτσι απλά ταλαντούχα και πανέμορφη. Ε δεν θέλει και πολύ για να καταλάβουμε τη συνέχεια.

«Αγαπώ τον Τιμ», είπε η Μπελούτσι. «Και σέβομαι απεριόριστα τον Τιμ Μπάρτον».

Ήταν αυτό που χρειαζόσουν για να πιστέψεις ξανά στον έρωτα; Ενδεχομένως. Είναι μία τέλεια ιστορία να συζητήσεις στο γκρουπ τσατ και να θυμηθείς όλα τα αγαπημένα σου σελέμπριτι ζευγάρια; Σίγουρα ναι.