UPDATE #NOW

Στο Terra Vibe, ο Ρόμπι Γουίλιαμς απέδειξε γιατί είναι ένας από τους καλύτερους entertainers του κόσμου


JTeam

3 Ιουλίου 2023

Στο Terra Vibe, ο Ρόμπι Γουίλιαμς απέδειξε γιατί είναι ένας από τους καλύτερους entertainers του κόσμου
Το Σάββατο, ο Robbie Williams έκανε πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει το 2015, με μία συγκλονιστική συναυλία στο Terra Vibe που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία. Εμείς ήμασταν εκεί και ακόμα δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε το show που μας χάρισε – γι’ αυτό σας μεταφέρουμε όσα ζήσαμε.

Το Σάββατο 1 Ιουλίου ζήσαμε κάτι που περιμέναμε πολύ καιρό – συγκεκριμένα οχτώ χρόνια: Να κάνει ο Ρόμπι Γουίλιαμς επιτέλους πράξη την υπόσχεση που είχε δώσει το 2015 στο Terra Vibe, ότι δηλαδή θα επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα άμεσα.

Θα είμαι ειλικρινής μαζί σας. Κάπως είχα σταματήσει να ελπίζω στην αξιοπιστία του περιβόητου «κακού παιδιού» της pop – και μετάνιωνα άπειρα που είχα χάσει το live του το 2015. Κι όμως, όπως αποδείχτηκε, τελικά δεν μας είχε ξεχάσει. Αν και… λίγο καθυστερημένα, η μεγάλη του επιστροφή έγινε επιτέλους πραγματικότητα, με μία συναυλία που σίγουρα θα μείνει στην ιστορία ως μία από τις καλύτερες που έχουμε ζήσει ποτέ στο Rockwave.

Δεν ξέρω αν ο ενθουσιασμός του κοινού πριν από μία συναυλία αποτελεί αξιόπιστο δείκτη για το πώς θα καταλήξει μία βραδιά, αν όμως έπρεπε να κρίνω από τον ενθουσιασμό των εκατοντάδων που είχαν φτάσει από το μεσημέρι στο Terra Vibe, απλώνοντας την ψάθα/πετσέτα/καρέκλα τους στο γκαζόν για να μπουν από νωρίς στο κλίμα, η βραδιά θα έλεγα ότι φαινόταν πολλά υποσχόμενη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr