UPDATE #NOW

Πέθανε η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί


JTeam

10 Ιουλίου 2023

Πέθανε η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου, λίγο πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί
@Eleni Spanopoulou / facebook
Η πολιτιστική συντάκτρια είχε συνεργαστεί με πολλά εγχώρια ΜΜΕ

Μια άκρως δυσάρεστη είδηση έγινε πριν από λίγο γνωστή, και αφορά τον θάνατο της δημοσιογράφου Ίσμας Τουλάτου, η οποία έφυγε από την ζωή, τρεις ημέρες πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστά τα αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο της, ωστόσο πλήθος συνεργατών της, την αποχαιρετούν δημόσια.

Η Ίσμα Τουλάτου ήταν πολιτιστική συντάκτρια και είχε συνεργαστεί με πολλά ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία το ΒΗΜΑ, η Athens Voice και άλλα.

Jenny.Gr
@Eleni Spanopoulou / facebook

Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένης Σπανόπουλου. «Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα. Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό» έγραψε στην ανάρτησή της.

Περισσότερες πληροφορίες για την Ίσμα Τουλάτου

Η Ίσμα Τουλάτου γεννήθηκε στην Αθήνα, σπούδασε ιστορία αρχαιολογία και μουσική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Λάτρευε την όπερα, τη μόδα, τις ξένες γλώσσες και τις εξωτικές κουλτούρες. Ήθελε να γίνει δημοσιογράφος από τότε που θυμάται τον εαυτό της και το κατάφερε.