UPDATE #NOW

Η έγκυος Ριάνα σε hot φωτογράφιση, υμνεί, ξανά, το γυναικείο σώμα


Τόνια Τζάφερη

11 Ιουλίου 2023

Η έγκυος Ριάνα σε hot φωτογράφιση, υμνεί, ξανά, το γυναικείο σώμα
@badgalriri
Το κοινό ζητάει Ριάνα και εκείνη μας προσφέρει την καλύτερη και πιο hot εκδοχή του εαυτού της

Κάποτε η Ριάνα είχε δηλώσει πως «δεν υπάρχει περίπτωση να πάω για ψώνια σε κανένα μαγαζί με ρούχα μητρότητας. Λυπάμαι, είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό να ντύνεσαι καλά. Δεν πρόκειται να αφήσω αυτό το κομμάτι να εξαφανιστεί επειδή το σώμα μου αλλάζει». Έτσι και τώρα αποδεικνύει τα λόγια της για μια ακόμη φορά, και επιλέγει το πιο σέξι σύνολο από τη σειρά εσωρούχων της Fenty, όντας σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η Ριρι μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια εντυπωσιακή και uber cool φωτογράφηση, και αγγίζει την τελειότητα. Συγκεκριμένα ποζάρει φορώντας εσώρουχα σε peachy αποχρώσεις, αναδεικνύοντας το σώμα της, λίγο πριν γεννήσει το δεύτερο παιδί της.

Την εμφάνιση της, ολοκληρώνουν ένα ζευγάρι pumps σε ροζ αποχρώσεις, και τα λαμπερά statement κοσμήματα της. Ενώ ήταν έγκυος στο πρώτο παιδί της, τον RZA Athelston Mayers, η Ριάνα μοιράστηκε με το People, σε συνέντευξή της τον Φεβρουάριο του 2022 ότι η έκφραση του εαυτού της μέσω της μόδας της επιτρέπει να αισθάνεται πιο σίγουρη, καθώς και το πόσο σημαντικό είναι να έχει αυτή τη δυνατότητα έκφρασης στη συγκεκριμένη φάση της ζωής της.

«Αυτήν τη στιγμή, ούσα έγκυος, κάποιες μέρες νιώθεις ότι: Αχ, θέλω να ξαπλώνω εδώ στον καναπέ όλη μέρα. Αλλά όταν βάζεις λίγο μέικ απ και λίγο κραγιόν, μεταμορφώνεσαι», είχε πει τότε. «Βάζεις μερικά ρούχα και όταν δείχνεις καλά, νιώθεις καλά. Το ακούω αυτό εδώ και πολύ καιρό, αλλά είναι αλήθεια. Πραγματικά μπορεί να σε σηκώσει από τον καναπέ».

Η hot φωτογράφιση από την Ριάνα λίγο πριν την γέννηση του δεύτερου παιδιού της