UPDATE #NOW

H Κλόντια Σίφερ δεν χορταίνει τις διακοπές της στην Ελλάδα - Ποιο νησί επέλεξε αυτή τη φορά


Τόνια Τζάφερη

13 Ιουλίου 2023

H Κλόντια Σίφερ δεν χορταίνει τις διακοπές της στην Ελλάδα - Ποιο νησί επέλεξε αυτή τη φορά
Splash News
Η Κλόντια Σίφερ ήρθε Ελλάδα χωρίς να το μάθει κανείς και φωτογραφήθηκε στα σοκάκια του νησιού με τους ντόπιους

Το «euro summer» έχει και φέτος την τιμητική του, τόσο για τους celebrities, όσο και για τον υπόλοιπο κόσμο, που ονειρεύεται να περάσει τα καλοκαίρια του στον Ευρωπαϊκό Νότο. Αρκετοί είναι εκείνοι που πέρα από την Ελλάδα, επιλέγουν γειτονικές χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Νότια Γαλλία, η Κροατία και άλλες, για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Για την Κλόντια Σίφερ όμως, ο προορισμός της είναι και πάλι ένα ελληνικό νησί. Τον περασμένο μήνα την εντοπίσαμε στις Σπέτσες, ενώ και τα προηγούμενα καλοκαίρια έχει επισκεφθεί πολλά ελληνικά νησιά και την Πελοπόννησο.

Αυτή τη φορά επέστρεψε και πάλι, και συγκεκριμένα έφτασε στην Αντίπαρο κάτω από άκρα μυστικότητα, προκειμένου να απολαύσει μερικές ακόμη καλοκαιρινές στιγμές. Εκεί, την αναγνώρισε και μια ιδιοκτήτρια μαγαζιού, η οποία της ζήτησε να φωτογραφηθούν και το πρώην διάσημο μοντέλο, δέχτηκε με χαρά.

Για την χαλαρή βόλτα της στα σοκάκια του νησιού, η Σίφερ είχε αφήσει τα μαλλιά της ανέμελα και κυματιστά, ενώ εμφανίστηκε χωρίς μακιγιάζ, φορώντας ένα φλοράλ φόρεμα και μια ψάθινη τσάντα.

Jenny.Gr
@marilizashop / instagram

Στο παρελθόν το διάσημο μοντέλο των 90's έχει αναφερθεί πολλές φορές στην Ελλάδα, αλλά και τα εκπληκτικά τοπία, τα οποία «δεν θα ξεπεράσει ποτέ».