CELEBRITIES

H Claudia Schiffer ήρθε ξανά στην Ελλάδα- Το post της από τις Σπέτσες


JTeam

13 Ιουνίου 2023

H Claudia Schiffer ήρθε ξανά στην Ελλάδα- Το post της από τις Σπέτσες
Instagram/ claudiaschiffer
«Τίποτα δεν είναι σαν τα ψώνια με την καλύτερή μου φίλη», έγραψε το διάσημο μοντέλο

H Claudia Schiffer κάνει διακοπές στην Ελλάδα αυτό το διάστημα και συγκεκριμένα βρίσκεται στις Σπέτσες. Το διάσημο μοντέλο ανέβασε δύο στιγμιότυπα στο Instagram, όπου απολαμβάνει στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με την καλύτερη της φίλη και αισθητικό, Uta Huesch, με την οποία και φωτογραφήθηκε σε πλωτό ταξί, καθώς και στο ξενοδοχείο που μένουν.

«Τίποτα δεν είναι σαν τα ψώνια με την καλύτερή μου φίλη», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης, προκαλώντας καταιγισμό από σχόλια και likes από τους fans της.

Πέρσι, η Schiffer είχε έρθει ξανά στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές. «Δεν θα ξεπεράσω ποτέ αυτά τα τοπία», έγραψε χαρακτηριστικά σε μια από τις λεζάντες. Μπορεί να μην αποκάλυψε τις τοποθεσίες, αλλά είναι φανερό από τις φωτογραφίες ότι πέρασε σίγουρα από την Αθήνα, τις Σπέτσες και την Πελοπόννησο.

Μάλιστα, λίγο νωρίτερα η ίδια είχε κάνει μία ακόμα ανάρτηση από τις Σπέτσες όπου βρισκόταν τότε αν και πάλι δεν είχε αποκαλύψει που βρίσκεται παρά τις ερωτήσεις των followers της. Τότε είχε αρκεστεί στο να γράψει: «Η Ελλάδα φώναζε το όνομά μου».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.