UPDATE

H αντίδραση της Claudia Schiffer στο νυφικό της Sofia Richie - Όταν το είχε φορέσει πρώτη σε πασαρέλα το 1993


JTeam

28 Απριλίου 2023

H αντίδραση της Claudia Schiffer στο νυφικό της Sofia Richie - Όταν το είχε φορέσει πρώτη σε πασαρέλα το 1993
@claudiaschiffer
Ένα iconic κομμάτι που φόρεσε το 1993 η Claudia Schiffer, πρωταγωνίστησε στον γάμο της Sofia Richie

Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο η Sofia Richie παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Elliot Grainge, σε μια ονειρεμένη και φαντασμαγορική τελετή στη Νότια Γαλλία. Για την ημέρα του γάμου της, η Richie είχε επιλέξει 3 custom νυφικά από τον οίκο Chanel και τη Virginie Viard, τα οποία έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Συγκεκριμένα, το φόρεμα που επέλεξε για να φορέσει στο πάρτι του γάμου της έχει ξεχωριστή σημασία τόσο για την ίδια, όσο και για την Claudia Schiffer. Το θρυλικό μοντέλο των 90's είχε περπατήσει σε πασαρέλα του διάσημου γαλλικού οίκου φορώντας το ίδιο κομμάτι, 30 χρόνια πριν. Οι νυφικές, haute couture δημιουργίες του οίκου Chanel, κατάφεραν να κλέψουν τις εντυπώσεις, όπως επίσης και ο πολυτελής γάμος της Richie, έτσι η Schiffer ευχήθηκε στο ζευγάρι δημοσίως, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τη δική της iconic πασαρέλα, όπου φορά το ίδιο μίνι φόρεμα.


«Συγχαρητήρια στην όμορφη @sofiarichiegrainge!», έγραψε η Schiffer δημοσιεύοντας μια δική της εικόνα από το 1993, και μια τωρινή με την Richie, φορώντας και οι δύο το ίδιο Chanel.

Jenny.Gr
@sofiarichie


Η 24χρονη Sofia Richie ευχαρίστησε με τη σειρά της το διάσημο μοντέλο απαντώντας στην ανάρτηση.