UPDATE #NOW

Ξιφασκία: Αισιοδοξία, δουλειά και θέληση για μία ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά


JTeam

31 Ιουλίου 2023

Ξιφασκία: Αισιοδοξία, δουλειά και θέληση για μία ομάδα που μπορεί να φτάσει ψηλά
Κάθε ομάδα οφείλει στον εαυτό της να βελτιώνεται, κι ας είναι με βήματα μικρά. Η Εθνική ομάδα σπάθης γυναικών έκανε βήματα μεγάλα, στιβαρά και πολύ γερά και οδεύει προς την επιτυχία, εκεί δηλαδή που έχουν φτάσει όσες ομάδες προσπάθησαν πραγματικά και ζύγισαν καλά αυτά τα βήματα

Στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Μιλάνου δύο Ελληνίδες ανέβηκαν στο παγκόσμιο βάθρο και η Εθνική ομάδα κατέκτησε την ιστορική όγδοη θέση στο ομαδικό της σπάθης γυναικών. Σε μία διοργάνωση που μέχρι πριν από λίγα χρόνια η Ελλάδα θα είχε μία μάλλον σύντομη πορεία και κανείς δεν θα την αδικούσε αφού δεν υπήρχαν τα θεμέλια. Μέσα σε λίγο καιρό, τα πράγματα άλλαξαν.

Μία υπολογίσιμη δύναμη, πια, με δύο αθλήτριες που βρίσκονται μόνιμα στην κορυφή αφού Δέσποινα Γεωργιάδου και Δώρα Γκουντούρα μας έχουν σχεδόν «κακομάθει» με τις εξαιρετικές τους εμφανίσεις.

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων η Εθνική ομάδα σπάθης γυναικών με τις Δώρα Γκουντούρα, Δέσποινα Γεωργιάδου, Μαρίνα Παΐζη και Κλαίρη Μπένου αλλά και ο ομοσπονδιακός προπονητής Θανάσης Δελενίκας μίλησαν στην ιστοσελίδα της ΕΟΞ για τη μεγάλη επιτυχία της όγδοης θέσης στον κόσμο. Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta Women.