UPDATE #NOW

Monk’s Beard: Κάηκε το εστιατόριο του Αλέξανδρου Καρακατσάνη - «Δεχθήκαμε τρομοκρατική επίθεση»


JTeam

8 Αυγούστου 2023

Monk’s Beard: Κάηκε το εστιατόριο του Αλέξανδρου Καρακατσάνη - «Δεχθήκαμε τρομοκρατική επίθεση»
Instagram/ monks.beard
Ο σεφ ενημέρωσε, μέσω Instagram, πως το γνωστό εστιατόριο κάηκε ολοσχερώς και από τις φλόγες κινδύνευσαν και ανθρώπινες ζωές

O σεφ και ιδιοκτήτης του Αλέξανδρος Καρακατσάνης, περιγράφει πως το εστιατόριο Monk’s Beard μετά από μερικούς μήνες λειτουργίας, δέχτηκε «τρομοκρατική επίθεση» και τυλίχθηκε στις φλόγες.

Ο σεφ ενημέρωσε χαρακτηριστικά, μέσω Instagram, πως το γνωστό εστιατόριο κάηκε ολοσχερώς και από τις φλόγες κινδύνευσαν και ανθρώπινες ζωές.

«Δυστυχώς, το εστιατόριό μας Monk’s Beard κλείνει οριστικά καθώς χθες ξημερώματα δεχθήκαμε τρομοκρατική επίθεση και καταστράφηκε ολοσχερώς. Το σοκ είναι τεράστιο. Η στήριξη, όμως, από χιλιάδες κόσμο μάς δίνει δύναμη να πατήσουμε στα πόδια μας και να ξέρουμε πως έχουμε κάνει πολύ καλά τη δουλειά μας. Χωρίς φθόνο, αληθινοί, αυτοδημιούργητοι, με άγχος, χαρά και έχουμε δείξει σε όλο τον κόσμο ποιοι είναι πραγματικά», έγραψε χαρακτηριστικά σε story του.

Jenny.Gr
Jenny.Gr

«Βλέποντας από κοντά αυτή την καταστροφική φωτιά, δεν στεναχωρήθηκα ούτε στιγμή για την περιουσία μας που καίγεται. Η αίσθηση πως κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές και ζώα, έμεινε χαραγμένη μέσα στο κεφάλι μου και είναι κάτι που σε κάνει να βλέπεις αλλιώς τα πράγματα», σημείωσε μεταξύ άλλων ενώ ευχαρίστησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία που «μπήκε μέσα σε μία τρομακτική φωτιά για να σώσει ό,τι μπορεί και κυρίως ανθρώπινες ζωές καθώς η φωτιά έφτασε στους ορόφους της πολυκατοικίας» αλλά και την αστυνομία που έδειξε «ανθρώπινο πρόσωπο και τη δύναμη μα βοηθήσουν με νύχια και με δόντια να σωθούν ανθρώπινες ζωές».

Jenny.Gr

Πλέον, όπως τόνισε, «ξεκινάει μία καινούργια ζωή για εμάς. Έχουμε να ανέβουμε έναν Γολγοθά αυτή τη στιγμή αλλά θα βγούμε πιο δυνατοί μέσα από τις στάχτες, κυριολεκτικά».

Παράλληλα, δήλωσε την υπερηφάνειά του για το εγχείρημά του καθώς υπογράφει το σχετικό του μήνυμα ως εξής: «Αλέξανδρος Καρακατσάνης, περήφανος σεφ και ιδιοκτήτης του εστιατορίου Monk’s Beard».

Jenny.Gr
Jenny.Gr

Jenny.Gr