UPDATE #NOW

Άντονι Χόπκινς: Ο ηθοποιός υποδύεται τον Βρετανό «Σίντλερ» στη νέα του ταινία


JTeam

10 Αυγούστου 2023

Άντονι Χόπκινς: Ο ηθοποιός υποδύεται τον Βρετανό «Σίντλερ» στη νέα του ταινία
Τον Νίκολας Γουίντον, έναν Λονδρέζο χρηματιστή που έσωσε 669 παιδιά εβραϊκής καταγωγής από το Ολοκαύτωμα, υποδύεται ο βραβευμένος ηθοποιός Άντονι Χόπκινς, στη νέα του ταινία, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Τορόντο

Τον Φεβρουάριο του 1988 στην εκπομπή του BBC «That’s Life!» ένας άντρας με το όνομα Νίκολας Γουίντον συνάντησε μερικά από τα 669 παιδιά που έσωσε από τους Ναζί πριν την έναρξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Η επανένωση-έκπληξη έφερε στο προσκήνιο μια υπέροχη ιστορία, η οποία πρόσφατα έγινε ταινία από το Χόλιγουντ. Πρωταγωνιστής ο Anthony Hopkins, ο οποίος υποδύεται τον ήρωα του Ολοκαυτώματος που έχει μείνει στην ιστορία ως ο “Βρετανός Σίντλερ”.

Με τίτλο «One Life», η ταινία θα αφηγηθεί το πως ο Sir Nicholas, ένας Λονδρέζος χρηματιστής που έλαβε τιμητικό χρίσμα για τις πράξεις του, το 2003, βοήθησε μικρά Εβραϊκά προσφυγόπουλα να δραπετεύσουν από την Τσεχοσλοβακία το 1938. Επιβλέποντας τις προσπάθειες διάσωσης αλλά και εξασφαλίζοντας ένα νέο σπιτικό για τους εκτοπισμένους, ο Nicholas Winton δούλεψε σκληρά για να σώσει εκατοντάδες ζωές. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.