UPDATE #NOW

Τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας: Πνίγηκε ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη - Μπλέχτηκε σε δίχτυα


JTeam

11 Αυγούστου 2023

Τραγωδία στους Φούρνους Ικαρίας: Πνίγηκε ο 11χρονος γιος του Οδυσσέα Σταμούλη -  Μπλέχτηκε σε δίχτυα
eurokinissi
Ανείπωτη τραγωδία για τον ηθοποιό Οδυσσέα Σταμούλη στους Φούρνους Ικαρίας καθώς ο 11χρονος που πνίγηκε ήταν γιος του

Γιος του ηθοποιού Οδυσσέα Σταμούλη είναι το 11χρονο αγόρι που ανασύρθηκε νεκρό από τη θάλασσα στους Φούρνους Ικαρίας. Το αγόρι, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει το λιμενικό μέχρι στιγμής, είχε φύγει γύρω στις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης από το σπίτι του, και 4 ώρες αργότερα, στις 18:00 το απόγευμα, η μητέρα του εμφανίστηκε στο λιμενικό και δήλωσε την εξαφάνισή του, βγαίνοντας και η ίδια με μία φωτογραφία του στους δρόμους, σε μία προσπάθεια να βρει κάποια πληροφορία..

Λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο, ο ανήλικος εντοπίστηκε πνιγμένος, μπλεγμένος σε δίχτυα στη θαλάσσια περιοχή παραλίας Πλάκας Φούρνων. Κατά ορισμένες πηγές τον ανέσυραν δύτες, κατά άλλες τον βρήκε κάποιος περίοικος.

Αυτόπτες μάρτυρες σημειώνουν πως στο σημείο επικράτησε έντονη αναστάτωση και άρχισαν να καλούν γιατρό. Γιατρός βρέθηκε, αλλά παρά την προσπάθειά του να επαναφέρει το παιδί με ΚΑΡΠΑ, δεν τα κατάφερε. Τελικώς, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο αγροτικό ιατρείο Φούρνων όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Τα δύο σενάρια

Κατά τις πληροφορίες του OPEN, οι αρχές πιστεύουν πως είτε χτύπησε κάπου, έχασε τις αισθήσεις του και στη συνέχεια μπλέχτηκε στα δίχτυα ή εξαρχής βρέθηκε μπλεγμένος και δεν μπόρεσε να σωθεί.

Λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς συνέβη αναμένεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει σήμερα στη Σάμο, όπου θα μεταφερθεί η σορός