UPDATE #NOW

Ντεπ εναντίον Χερντ: 10 viral στιγμές της δίκης που πρέπει να ξέρεις πριν δεις το ντοκιμαντέρ του Netflix


JTeam

16 Αυγούστου 2023

Ντεπ εναντίον Χερντ: 10 viral στιγμές της δίκης που πρέπει να ξέρεις πριν δεις το ντοκιμαντέρ του Netflix
Splash News
Σήμερα κυκλοφορεί το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, με θέμα την πολύκροτη δίκη ανάμεσα στον Τζόνι Ντεπ και την Άμπερ Χερντ κι εμείς θυμόμαστε τι; 10 πιο εξωφρενικές στιγμές της δίκης αυτής

Με ετυμηγορία υπέρ του Τζόνι Ντεπ ολοκληρώθηκε η πολύχρονη διαμάχη του ηθοποιού με την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ, περίπου πριν έναν χρόνο. Προτού, όμως, φτάσουμε εκεί, η παγκόσμια κοινότητα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ολόκληρη τη δίκη σε ζωντανή μετάδοση, ένα αίτημα του Ντεπ, το οποίο, εν τέλει, λειτούργησε υπέρ του.

Κατά μέσο όρο 9 εκατομμύρια θεατές συντονίζονταν καθημερινά στη μετάδοση της δίκης, ακολουθώντας όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από την υπόθεση. Τόσο το γεγονός ότι πρωταγωνιστές της δικαστικής αυτής διαμάχης ήταν ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ -δύο από τα πιο διάσημα ονόματα του Hollywood- όσο και όλα τα “ευτράπελα” που ειπώθηκαν κατά τη διάρκειά της, έκαναν την εν λόγω δίκη viral, τόσο στο Instagram και το Twitter, όσο και στο TikTok, με χιλιάδες αναρτήσεις καθημερινά, κάτω από το hashtag #justiceforjohhnydepp.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr