UPDATE #NOW

In The Wake of Luna Rossa: Η αποκλειστική συνεργασία της Prada με τον πρωταθλητή water ski, Νικόλα Πλυτά


JTeam

27 Αυγούστου 2023

In The Wake of Luna Rossa: Η αποκλειστική συνεργασία της Prada με τον πρωταθλητή water ski, Νικόλα Πλυτά
Μία δυνατή εμπειρία, με custom-made εξοπλισμό

Μετά την επιτυχία του πρότζεκτ Water on The Moon στη Μήλο, ο οίκος Prada, και συγκεκριμένα η Prada Linea Rossa, στήριξε για μία ακόμη φορά τον αθλητή water ski, Νικόλα Πλυτά. Η νέα περιπέτεια, όλο αδρεναλίνη, έλαβε χώρα στα νερά του Κάλιαρι.

Ο Πλυτάς ήταν εξαιρετικός και στην Ιταλία. Για μιάμιση ώρα έκανε wakeboarding με εξοπλισμό σχεδιασμένο ειδικά για εκείνον, από τη Luna Rossa Prada Pirelli, βιώνοντας μία εμπειρία που ο ίδιος χαρακτήρισε «δυνατή». Προετοιμάστηκε σκληρά για το άψογο αποτέλεσμα και, χάρη στο πάθος και τις αμίμητες δεξιότητες του, ξεχώρισε, ξανά.

Έχοντας περάσει χρόνια στα κύματα, γνωρίζει καλά πώς ο εξοπλισμός μπορεί να κάνει τη διαφορά, ειδικά όταν η υψηλή τεχνολογία συναντά το εκλεπτυσμένο design. Η custom-made στολή του, του έδινε σταθερότητα και ταχύτητα ενώ, όπως δήλωσε ο σχεδιαστής της Prada Luna Rossa, Ουμπέρτο Ντε Λούκα:

«Έπειτα από εκτεταμένη επικοινωνία με τον Νικόλα, ώστε να κατανοήσουμε πλήρως τις ανάγκες του, κάναμε τη σανίδα λίγο μεγαλύτερη απ’ το συνηθισμένο, ώστε να του δώσουμε μεγαλύτερη επιφάνεια για να ισορροπεί αλλά και να προσγειώνεται, μετά τα μεγάλα άλματα».

«Βίωσα έντονα συναισθήματα, ήταν πολύ δυνατή εμπειρία. Θέλω να ευχαριστήσω ολόκληρη την ομάδα της Luna Rossa Prada Pirelli που κατέστησε επιτεύξιμο αυτό το πρότζεκτ, και για τον επαγγελματισμό και τις δεξιότητες που έδειξαν, ώστε όλα να κυλήσουν με ασφάλεια και ακρίβεια τόσο για εμένα, όσο και για το πλήρωμα της Luna Rossa», είπε με τη σειρά του ο Νικόλας Πλυτάς.

TAGS