UPDATE #NOW

Νέα πλατφόρμα δωρεών και χορηγιών από την κυβέρνηση για ενίσχυση των πληγέντων περιοχών


JTeam

10 Σεπτεμβρίου 2023

Νέα πλατφόρμα δωρεών και χορηγιών από την κυβέρνηση για ενίσχυση των πληγέντων περιοχών
@eurokinissi
Η πλατφόρμα Ψηφιακής Διαχείρισης Δωρεών είναι διαθέσιμη προς κοινωφελή ιδρύματα, εταιρίες και άλλα νομικά πρόσωπα καθώς και προς ιδιώτες που θέλουν να συμμετέχουν και να προσφέρουν στις δράσεις αποκατάστασης

Ολόκληρος ο κάμπος στη Θεσσαλία και όχι μόνο, έχει μετατραπεί σε μία απέραντη λίμνη, την ώρα που ο τραγικός απολογισμός των νεκρών από την επέλαση της κακοκαιρίας Daniel ανέρχεται σε 11 πλέον.

Αργά το βράδυ εντοπίστηκε μία σορός ενός 77χρονου αγνοούμενου από το Πήλιο στην Βόρεια Εύβοια, εκεί που κατέληξε από την κακοκαιρία. Πλέον να σημειωθεί πως οι αγνοούμενοι σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Πολιτικής Κρίσης είναι επισήμως έξι.

Στα πλαίσια αυτά και με σκοπό να ενισχυθεί το έργο της αποκατάστασης των ζημιών, δημιουργήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα δωρεών (e-Δωρεές) με στόχο την αξιοποίηση με διαφανή τρόπο των ιδιωτικών προσφορών για την ανακούφιση πολιτών και περιοχών που έχουν πληγεί από φυσικές καταστροφές. Η νέα πλατφόρμα “Ψηφιακής Διαχείρισης Δωρεών & Χορηγιών” προάγει τη διαφάνεια και την αποτελεσματική υλοποίηση δωρεών και χορηγιών με σκοπό τη μεγιστοποίηση του αντικτύπου τους.

Οι ιδιώτες (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) μπορούν να συνδράμουν μέσω των προσφορών τους αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου ή εν μέρει τη χρηματοδότηση συγκεκριμένων έργων.

Στην πλατφόρμα μπορεί κάποιος να βρει:

  • καταγεγραμμένες δράσεις, όπως έχουν ήδη προσδιοριστεί από τις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες, έτσι ώστε να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αυτές που θα επιλέξετε
  • εξειδίκευση ως προς το ακριβές περιεχόμενο και τον προϋπολογισμό κάθε δράσης

Για να μπορέσετε να εισέλθετε και να ενισχύσετε το έργο, θα χρειαστείτε τους κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.