UPDATE #NOW

Τσάμπι Αλόνσο για την εθνική γυναικών της Ισπανίας: «Οι κόρες μου θα θυμούνται στο μέλλον για τί αγωνίστηκαν αυτές οι γυναίκες»


JTeam

21 Σεπτεμβρίου 2023

Τσάμπι Αλόνσο για την εθνική γυναικών της Ισπανίας: «Οι κόρες μου θα θυμούνται στο μέλλον για τί αγωνίστηκαν αυτές οι γυναίκες»
Ο τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν Τσάμπι Αλόνσο στήριξε ανοιχτά τις Ισπανίδες διεθνείς που: «παλεύουν για τα δικαιώματά τους»!

Ο Ισπανός τεχνικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Τσάμπι Αλόνσο, εξέφρασε την πλήρη στήριξή του στις διεθνείς παικτριες της ισπανικής ομάδας ποδοσφαίρου στην αντιπαράθεσή τους με τη Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, παρά την τριμερή συνάντηση σήμερα το πρωί με μεσολαβητή το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού που είχε ως αποτέλεσμα τον τερματισμό του μποϊκοτάζ.

«Οι κόρες μου θα θυμούνται στο μέλλον για τι αγωνίστηκαν αυτές οι γυναίκες», είπε ο πρώην πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης. «Αυτό για το οποίο παλεύουν είναι καλό για το ποδόσφαιρο, αλλά και για την κοινωνία», πρόσθεσε στη συνέντευξη Τύπου.

Για τον Τσάμπι, το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό, αλλά η κοινωνία «είναι πιο σημαντική». «Το ποδόσφαιρο είναι απλώς ένα παιχνίδι. Γι' αυτό όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή δεν μπορούν παρά να είναι το πρώτο βήμα. Είναι όμως ένα σημαντικό βήμα», εξήγησε. Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta Women.