UPDATE #NOW

H Αθηνά Ωνάση στη Μύκονο - Το πρώτο της ταξίδι στην Ελλάδα μετά από 16 χρόνια


JTeam

5 Οκτωβρίου 2023

H Αθηνά Ωνάση στη Μύκονο - Το πρώτο της ταξίδι στην Ελλάδα μετά από 16 χρόνια
Η Αθηνά έφτασε στο Νησί των Ανέμων αεροπορικώς στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας ενώ φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι της, προσπαθώντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα

16 χρόνια μετά την τελευταία επίσκεψή της στη χώρα μας, η Αθηνά Ωνάση βρίσκεται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Μύκονο παρέα με τις φίλες της, και όχι με κάποιον σύντροφο, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η Αθηνά Ωνάση έφτασε στο Νησί των Ανέμων αεροπορικώς στις 11:00 το πρωί της Δευτέρας ενώ φορούσε ένα μαντήλι στο κεφάλι της, προσπαθώντας να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα. Αμέσως μετά την άφιξή της στο αεροδρόμιο της Μυκόνου την παρέλαβε ένα αυτοκίνητο που την οδήγησε σε άγνωστο προορισμό στο νησί.

Η ίδια έχει νοικιάσει σκάφος του οποίου η αξία ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ την εβδομάδα, καθώς πρόκειται για ένα σκάφος ενοικίασης με αμέτρητες παροχές πολυτέλειας. Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής, το μήκος του φτάνει τα 88,5 μέτρα και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 12 άτομα σε 7 καμπίνες. Διαθέτει πισίνα, τζακούζι αλλά και χώρο ο οποίος μετατρέπεται σε ελικοδρόμιο προκειμένου να γίνονται αεροπορικές αφίξεις.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσες ημέρες έχει αποφασίσει να περάσει στην Ελλάδα αλλά και ούτε εάν θα επισκεφθεί κάποιον άλλο προορισμό, εκτός της Μυκόνου. Υπενθυμίζεται ότι η τελευταία επίσκεψη της Αθηνάς Ωνάση στην Ελλάδα είχε γίνει πριν από 16 χρόνια, με την ίδια να συνοδεύεται από τον τότε σύζυγό της, Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο.

Στα τέλη Ιουνίου η Αθηνά Ωνάση είχε και πάλι τα φώτα πάνω της, έπειτα από φήμες που έκαναν λόγο για εγκυμοσύνη της, οι οποίες δεν επιβεβαιώθηκαν. Μετά το διαζύγιο από τον Αλβάρο, η Αθηνά Ωνάση ζει πλέον μόνη και απομονωμένη σε μια μικρή κωμόπολη στην Ολλανδία. Διατηρεί εδώ και χρόνια στην πόλη Φαλκενσβάαρντ εκτροφεία αλόγων, τα οποία βρίσκονται σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από την πολυτελή βίλα στο Βέλγιο, όπου έμενε με τον Αλβάρο όσο ήταν παντρεμένοι.