UPDATE #NOW

Zaz: Δεν είμαι νοσταλγικός άνθρωπος. Ό,τι έζησα, το έζησα


JTeam

9 Οκτωβρίου 2023

Zaz: Δεν είμαι νοσταλγικός άνθρωπος. Ό,τι έζησα, το έζησα
Λίγο πριν την απολαύσουμε στη σκηνή του Γηπέδου Tae Kwon Do, μιλήσαμε με τη Zaz για τον ρομαντισμό, τη νοσταλγία, την ελευθερία και φυσικά για την επιστροφή της στην Ελλάδα

Πόσοι θυμάστε το The Voice; Όχι την εκπομπή, αλλά την εφαρμογή (εμπνευσμένη από το αντίστοιχο show προφανώς), που είχε κυκλοφορήσει πριν από περίπου δέκα χρόνια και στην οποία μπορούσες να διαλέξεις ένα κομμάτι, να το τραγουδήσεις και να βαθμολογηθείς αναλόγως από τον αλγόριθμο. Εγώ πάντως το θυμάμαι και αυτό που θυμάμαι ακόμα πιο έντονα είναι ότι το αγαπημένο μου τραγούδι ήταν το Je Veux της Zaz.

Λίγα κομμάτια έχουν προκαλέσει τη φρενίτιδα που είχε καταφέρει να προκαλέσει τότε το Je Veux. Ακόμα κι αν δεν ήξερες γαλλικά, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή το είχες κι εσύ σιγοτραγουδήσει – ενώ το ακούμε στα ραδιόφωνα ακόμα και σήμερα, δεκατρία χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Εννοείται ότι η Zaz δεν επαναπαύτηκε στη μεγάλη επιτυχία του ντεμπούτου της. Από τότε έχει πουλήσει 5 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και μας έχει χαρίσει πολλά αγαπημένα τραγούδια, όπως τα Que vendra και Si jamais j’oublie. Από το 2010 μέχρι και σήμερα, έχει χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό της και είμαι σίγουρη ότι δεν είμαι η μόνη που ανυπομονεί να την ακούσει live, στις 14 Οκτωβρίου στο Γήπεδο Tae Kwon Do. Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr.