UPDATE #NOW

Η Τζαμάικα απεργεί: Οι παίκτριες διαμαρτύρονται για κακή μεταχείριση και δεν κατέβουν σε αγώνες


JTeam

23 Οκτωβρίου 2023

Η Τζαμάικα απεργεί: Οι παίκτριες διαμαρτύρονται για κακή μεταχείριση και δεν κατέβουν σε αγώνες
Η ομάδα της Τζαμάικα, που εντυπωσίασε στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου γυναικών, δηλώνει ότι δεν θα αγωνιστεί στους επερχόμενους αγώνες της χώρας της κατηγορώντας την ομοσπονδία της χώρας για καθυστερημένες πληρωμές και κακή διαχείριση

Η ομάδα που εντυπωσίασε με τα αποτελέσματά της στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου Γυναικών το καλοκαίρι, όταν άφησε εκτός συνέχειας τη Βραζιλία και έφτασε ως τον όμιλο των «16», συνεχίζει να περνά κρίση.

Το καλοκαίρι είχε γίνει γνωστό πως η ομάδα της Τζαμάικα είχε καταφέρει να προκριθεί και τελικά να αγωνιστεί στη κορυφαία διοργάνωση ποδοσφαίρου με χρήματα από crowdfunding που είχαν ξεκινήσει ενώ αποκαλύφθηκε πως η ομάδα αντιμετωπίζει πολύ μεγάλο πρόβλημα με την ομοσπονδία ποδοσφαίρου της χώρας (JJF).

Τώρα η ομάδα, γνωστή ως «Reggae Girlz», επαναστατεί ξανά και απεργεί. Οι παίκτριες ανακοίνωσαν ότι δεν έχουν λάβει πλήρη αμοιβή για τις επιδόσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο ή μπόνους για την πρόκριση και εξηγούν ότι έμαθαν πως θα έχουν νέο προπονητή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Η ομάδα πρόκειται να ταξιδέψει στον Παναμά τις επόμενες μέρες ενώ αργότερα έχουν έναν εντός έδρας αγώνα με τον Παναμά, στο πλαίσιο των προκριματικών ομίλων του Concacaf Gold Cup. Οι παίκτριες δεν ανταποκρίθηκαν, δήλωσαν πως δεν θα αγωνιστούν και έτσι η ομοσπονδία όρισε νέα ομάδα 23 παικτριών που δεν είναι επαγγελματίες.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen