UPDATE #NOW

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 42χρονη - Ο πατέρας της φέρεται να παραδέχθηκε πως την δολοφόνησε


JTeam

25 Οκτωβρίου 2023

Θεσσαλονίκη: Νεκρή 42χρονη - Ο πατέρας της φέρεται να παραδέχθηκε πως την δολοφόνησε
ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 42ΧΡΟΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΣΥΚΙΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ/ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ
Τη 42χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη εντόπισε νεκρή ο αδερφός της

Σοκαρισμένη είναι η περιοχή που έμενε η 42χρονη στη Θεσσαλονίκη. Η γυναίκα που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Τρίτης από τον αδερφό της, μέσα στο διαμέρισμα που ζούσε, με θύτη -όπως τουλάχιστον ο ίδιος φέρεται να έχει ομολογήσει- τον 69χρονο πατέρα της.

Ο γιος της οικογένειας ήταν εκείνος που εντόπισε την αδερφή του νεκρή, μέσα στο διαμέρισμά της στις Συκιές Θεσσαλονίκης και εκείνος που ενημέρωσε τόσο το ΕΚΑΒ όσο και την αστυνομία.

Το σοκ του όμως έγινε ακόμη μεγαλύτερο όταν επισκέφθηκε το σπίτι του πατέρα του στην περιοχή της Τούμπας, ώστε να του μεταφέρει τα δραματικά γεγονότα. Εκεί είδε τον 69χρονο άνδρα τραυματισμένο στην κοιλιά. Είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει με ένα ψαροντούφεκο ενώ φέρεται να του είπε πως εκείνος ήταν που σκότωσε την άτυχη γυναίκα. Δεν άντεχε να την βλέπει να υποφέρει, καθώς έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας. Ο άνδρας διακομίστηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος με την έρευνα της αστυνομίας να συνεχίζεται.

«Δεν μπορώ να φανταστώ έναν μπαμπά να σκοτώνει το παιδί του»

Άνθρωποι από το περιβάλλον της 42χρονης, είναι σοκαρισμένοι από το γεγονός μην μπορώντας να πιστέψουν πως η Κατερίνα είναι νεκρή και πως υπεύθυνος γι αυτό φέρεται να είναι ο ίδιος της ο πατέρας.

Όπως αναφέρει κάτοικος της περιοχής και φίλη της κοπέλας μιλώντας στην ΕΡΤ: «Από τα 14 της η Κατερίνα είχε σκλήρυνση κατά πλάκας. Η κατάστασή της εξελίχθηκε έτσι και την καθήλωσε σε αναπηρικό καροτσάκι. Δεν γνωρίζω αν πονούσε, όταν ήρθε στο σπίτι μου δεν έδειχνε τέτοιο πράγμα. Ήταν ένα ευχάριστο και χαμογελαστό άτομο. Τη ρώτησα για την πάθησή της και μου είχε πει ότι έμαθε να ζει μ’ αυτή. Προσπαθούσε να σηκωθεί, να κάνει βηματάκια, έκανε φυσικοθεραπείες, προσπαθούσε, δεν το άφηνε.

Ο πατέρας της ερχόταν και έμενε μαζί της, τη φρόντιζε κάποιες μέρες και κάποιες μέρες η κυρία που την κοιτούσε. Ήθελε συνεχή φροντίδα. Όποτε βλέπαμε τον πατέρα της, ήταν αμίλητος και αγέλαστος. Δεν μπορώ να φανταστώ έναν μπαμπά να σκοτώνει το παιδί του, επειδή δεν μπορεί να το βλέπει στο καροτσάκι».

Με πληροφορίες από Reader.gr