UPDATE #NOW

ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον: Στάδιο πήρε το όνομά της - H «θεοποίηση» μιας 23χρονης


JTeam

25 Οκτωβρίου 2023

ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον: Στάδιο πήρε το όνομά της - H «θεοποίηση» μιας 23χρονης
Από το 2021 η ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον αποτελεί hot όνομα για τον αμερικανικό στίβο. Μετά την τριπλή επιτυχία της στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου της Βουδαπέστης, η δημοφιλία της εκτοξεύτηκε και οι Αμερικανοί έδωσαν ήδη το όνομά της σε στάδιο

Το συμβούλιο του πανεπιστημίου από το οποίο αποφοίτησε η ΣαΚάρι Ρίτσαρντσον στο Ντάλας, η Παγκόσμια πρωταθλήτρια των 100μ. του 2023, έλαβε την απόφαση να τιμήσει την πρώη σπουδάστριά του με μία συμβολική κίνηση. Η πίστα στο στάδιο John Kincaid, που ανήκει στο αθλητικό σύμπλεγμα του πανεπιστημίου, θα ονομαστεί Sha’Carri Richardson.

«Αυτό σημαίνει τόσα πολλά για μένα, αν είσαι από την πόλη ξέρεις πως αυτό το στάδιο είναι ριζωμένο σε αναμνήσεις. Είμαι κυριολεκτικά άφωνη», έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μετά την ανακοίνωση.

Η ίδια, προσκλήθηκε στον αγώνα της F1 που διεξήχθη στις ΗΠΑ και μάλιστα παρέδωσε εκείνη τα βραβεία στον νικητή του αγώνα Μαξ Φερστάπεν αλλά και τους δύο που έκλεισαν την τριάδα, Λιούις Χάμιλτον και Τσαρλς Λεκλέρκ.

Διαβάστε τη συνέχεια στο GWomen