UPDATE #NOW

Φασούλα: «Η μεγάλη διαφορά Ελλάδας-Ισπανίας είναι η αγάπη και ο σεβασμός που παίρνεις»


JTeam

11 Δεκεμβρίου 2023

Φασούλα: «Η μεγάλη διαφορά Ελλάδας-Ισπανίας είναι η αγάπη και ο σεβασμός που παίρνεις»
Η Μαριέλλα Φασούλα μίλησε στο GWomen Summit και στάθηκε στην προώθηση του μπάσκετ Γυναικών που είναι απαραίτητη

Στο GWomen Summit που διοργανώνει το Gazzetta για 2η χρονιά μίλησε η παίκτρια της Εθνικής ομάδας και της Αβενίδα. Η Μαριέλλα Φασούλα στάθηκε στις διαφορές Ελλάδας και Ισπανίας στο 2o GWomen Summit, ενώ αναφέρθηκε στην προώθηση που έχει ανάγκη του άθλημα.

«Χαίρομαι και εγώ που είμαι εδώ. Η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ Ελλάδας και Ισπανίας είναι η αγάπη και ο σεβασμός που παίρνεις. Εδώ στις ήττες ξέρουμε πολύ καλά πως το αντιμετωπίζει ο κόσμος. Στην Ισπανία ο κόσμος είναι εκεί για σένα και στα δύσκολα και γεμίζουν τα γήπεδα στις νίκες. Όταν έχεις κοινό, είναι σαν τον έκτο παίκτη. Σου δίνει αυτό το έξτρα που χρειάζεσαι. Με αυτό έρχεται και η σωστή προώθηση. Δεν είναι ότι πας μόνο στο ντέρμπι. Είναι εκεί και σε στηρίζουν. Υπάρχει και μεγαλύτερη θέληση από τα κοριτσάκια να βλέπουν τα ματς. Όπως έλεγε και ο κ. Λιόλιος ειναι πολύ σημαντικό να γίνεται η προώθηση για να δουν τα κορίτσια τι θα κερδίσουν από το μπασκετ Γυναικών.

Jenny.Gr

Δεν είναι μόνο το μπάσκετ. Είναι τα ταξίδια, οι φιλίες, αν θες να πας να σπουδάσουν με το μπάσκετ. Ήταν πολύ συγκινητική των φιλάθλων της Αβενιδα μετά τον τραυματισμό μου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Μου έδωσε παραπάνω κίνητρο. Με ανέβασε όλο αυτό από τη στήριξη της Αβενίδα αλλά και τις Εθνικής Ελλάδος.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Gazzetta Women