UPDATE #NOW

Τσάρλι Σιν: Η γειτόνισσά του εισέβαλε στο σπίτι του και προσπάθησε να τον πνίξει


JTeam

22 Δεκεμβρίου 2023

Τσάρλι Σιν: Η γειτόνισσά του εισέβαλε στο σπίτι του και προσπάθησε να τον πνίξει
Splash News
Οι αρχές του Λος Άντζελες ψάχνουν τι πραγματικά έχει συμβεί 

Στη σύλληψη της γειτόνισσας του Τσάρλι Σιν προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στο Λος Άντζελες, αφού φέρεται να προσπάθησε να τον πνίξει όταν ξέσπασε διαμάχη μεταξύ τους, στο σπίτι του ηθοποιού, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Page Six.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το περιστατικό έλαβε χώρα την Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου, με τις αρχές να επιβεβαιώνουν ότι ο 58χρονος ηθοποιός φέρεται να δέχθηκε επίθεση από μια 47χρονη γυναίκα, οποία είχε εισβάλει με τη βία στο σπίτι του.

Πηγές της αστυνομίας δήλωσαν στο πρακτορείο ότι μόλις ο Σιν άνοιξε την πόρτα στη γειτόνισσά του, εκείνη του έσκισε το πουκάμισο και προσπάθησε να τον πνίξει. Έπειτα, επέστρεψε στο δικό της σπίτι, όπου αργότερα συνελήφθη και κρατήθηκε για επίθεση με φονικό όπλο και διάρρηξη.

Δεν υπάρχουν ακόμα περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι προκάλεσε τη διαμάχη τους, ωστόσο υποστηρίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο ηθοποιός έχει πρόβλημα με τη συγκεκριμένη γυναίκα.

Ο ηθοποιός φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι η ίδια γυναίκα έριξε πρόσφατα κάποιο κολλώδες υγρό στο αυτοκίνητό του και πέταξε σκουπίδια μπροστά στην πόρτα του την προηγούμενη ημέρα από την επίθεση.