UPDATE #NOW

Τζέφρι Έπσταϊν: Τι ανέφερε σε email για τον Στίβεν Χόκινγκ - Οι ψευδείς ισχυρισμοί για παρενόχληση ανηλίκων


JTeam

4 Ιανουαρίου 2024

Τζέφρι Έπσταϊν: Τι ανέφερε σε email για τον Στίβεν Χόκινγκ - Οι ψευδείς ισχυρισμοί για παρενόχληση ανηλίκων
Splash News
Το email δόθηκε χθες στη δημοσιότητα μαζί με άλλα δικαστικά έγγραφα 

Αμοιβή σε οποιονδήποτε φίλο ή γνωστο της Βιρτζίνια Τζουφρέ – της γυναίκας που τον κατήγγειλε δημόσια για σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση, ήταν πρόθυμος να προσφέρει ο Τζέφρι Έπσταϊν προκειμένου να αποδείξει ότι οι ισχυρισμοί της ήταν ψευδείς.

Αυτό, προκύπτει από όσα έγραφε ο ίδιος ο Έπσταϊν σε σχετικό email που είχε στείλει στην Γκισλέιν Μάξγουελ στις 12 Ιανουαρίου του 2015, το οποίο και δόθηκε χθες στη δημοσιότητα, μαζί με άλλα δικαστικά έγγραφα. «Μπορείς να προσφέρεις αμοιβή σε οποιονδήποτε από τους φίλους, τους γνωστούς ή τους συγγενείς της Βιρτζίνια είναι πρόθυμος να βοηθήσει να αποδειχθούν ψευδείς οι ισχυρισμοί της», έγραφε ο Έπσταϊν στο email. «Οι πιο ισχυροί, είναι αυτός με το δείπνο με τον Κλίντον και η νέα εκδοχή για τις Παρθένες Νήσους, ότι ο Στίβεν Χόκινγκ συμμετείχε σε όργιο με ανήλικα άτομα» τόνισε παράλληλα στη συνεργό του.

Jenny.Gr

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την την Daily Mail, ο Βρετανός επιστήμονας, Στίβεν Χόκινγκ, είχε επισκεφθεί το νησί του Έπσταϊν το 2006 κατά τη διάρκεια ενός συνεδρίου σε γειτονικό νησί, όπου και είχε φωτογραφηθεί. Με βάση άλλες πληροφορίες της Telegraph, ο επιστήμονας είχε παρευρεθεί σε ένα μπάρμπεκιου και είχε συμμετάσχει σε μια ξενάγηση του βυθού με υποβρύχιο. O Στίβεν Χόκινγκ έπασχε από αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση και έφυγε από τη ζωή το 2018. Ήταν σχεδόν εξ ολοκλήρου παράλυτος και επικοινωνούσε μέσω συσκευής παραγωγής ομιλίας.

Η λίστα Έπσταϊν

Μια δικαστής της Νέας Υόρκης ξεκίνησε από χθες το βράδυ να δημοσιεύει δικαστικά έγγραφα από την υπόθεση Έπσταϊν. Σε αυτά τα έγγραφα, αποκαλύπτει τα ονόματα επαφών, γνωριμιών θυμάτων ή υπόπτων ως συνεργών του Τζέφρι Έπσταϊν ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλικά εγκλήματα.

Στα έγρραφα, αναφέρονται 180 ονόματα και μεταξύ αυτών βρίσκονται των πρώην προέδρων Μπιλ Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ, του Πρίγκιπα Άντριου, του Μάικλ Τζάκσον και του Ντέιβιντ Κόπερφιλντ. Από τα τουλάχιστον 100 άτομα που κατονομάζονται, ορισμένοι κατηγορούνται για αδικήματα, ενώ άλλοι είναι πιθανοί μάρτυρες.