UPDATE #NOW

Κλειστοί δρόμοι σήμερα (20/2) στην Αθήνα: Ποιες οδούς θα «μπλοκάρουν» τα τρακτέρ


JTeam

20 Φεβρουαρίου 2024

Κλειστοί δρόμοι σήμερα (20/2) στην Αθήνα: Ποιες οδούς θα «μπλοκάρουν» τα τρακτέρ
@eurokinissi
Οι δρόμοι που θα είναι κλειστοί σήμερα (20/2) στο κέντρο της Αθήνας από τα τρακτέρ.

Ραντεβού στο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα έχουν δώσει οι αγρότες για σήμερα το απόγευμα, ωστόσο από νωρίς το πρωί το κονβόι των τρακτέρ θα έχει πάρει το δρόμο για την Αθήνα και η Τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα για την κυκλοφορία των οχημάτων.

Οι αγρότες με τα τρακτέρ διανυκτέρευσαν στο Κάστρο Βοιωτίας και σύμφωνα με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στην Αθήνα θα μπουν, περίπου, 100 με 150 οχήματα.

Όλα τα τρακτέρ και τα οχήματα των αγροτών θα κινηθούν από την Εθνική Οδό και τη Λεωφόρο Κηφισού στη Λεωφόρο Αθηνών, με τις Αρχές να δημοσιοποιούν τον χάρτη που δείχνει την πορεία που θα ακολουθήσουν.

Jenny.Gr

Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν στην Αθήνα και πότε

Οι αγρότες με τα τρακτέρ θα φτάσουν με τη συνοδεία της αστυνομίας στο κέντρο της Αθήνας και από το μεσημέρι θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας στο τμήμα Λεωφόρος Αθηνών - Αχιλλέως - Πλατεία Καραϊσκάκη.

Στη συνέχεια, τα οχήματα θα κινηθούν στην Αγίου Κωνσταντίνου και την Πανεπιστημίου για να φτάσουν στο Σύνταγμα. Εκείνη την ώρα, θα υπάρξει διακοπή κυκλοφορίας πέριξ της πλατείας Ομονοίας. Ακολούθως, θα διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Αμαλίας, την οδό Πανεπιστημίου, τη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας και σε όλες τις κάθετες σε αυτές οδούς.

Σημειώνεται πως η κυκλοφορία στη Βασιλίσσης Σοφίας θα διακοπεί από το ύψος της Βουλής και στην κάθοδο θα γίνεται μέχρι και την οδό Σέκερη. Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Ακαδημίας θα κατευθύνονται μόνο προς την άνοδο της Βασιλίσσης Σοφίας.

Mε πληροφορίες από Reader.gr