UPDATE #NOW

Αίγινα: 36χρονος πατριός βίαζε την ανήλικη θετή κόρη του από το 2013 - Βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και την εκβίαζε


JTeam

7 Μαρτίου 2024

Αίγινα: 36χρονος πατριός βίαζε την ανήλικη θετή κόρη του από το 2013 -  Βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του και την εκβίαζε
Unsplash/ M.T ElGassier
Το περιστατικό κατήγγειλε η ίδια η 25χρονη ενήλικη, πλέον, κοπέλα

Στη σύλληψη ενός 36χρονου στην Αίγινα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικη, παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, περί όπλων και ναρκωτικών, προχώρησε χθες η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 36χρονος Αλβανός υπήκοος φέρεται να ασελγούσε από το 2013 στην ανήλικη κόρη της 50χρονης συντρόφου του, η οποία επίσης συνελήφθη. Σε βάρος της, σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 36χρονος βιντεοσκοπούσε τις ασελγείς πράξεις του και απειλούσε την ανήλικη ότι θα τις δημοσιοποιήσει στο διαδίκτυο.

Η καταγγελία

Το περιστατικό κατήγγειλε η ίδια η 25χρονη ενήλικη, πλέον, σε κοινωνική λειτουργό. Η ίδια ανέφερε ότι όλα ξεκίνησαν το 2013, όταν εκείνη ήταν μόλις 14 ετών, με άσεμνες πράξεις. Μόλις έκλεισε τα 18, ο πατριός της ξεκίνησε να τη βιάζει ενώ έκανε χρήση και διακίνηση ναρκωτικών. Πρόσθεσε πως ορισμένες φορές λάμβανε ως αντάλλαγμα χρηματικά ποσά ή δώρα. Η τελευταία συνεύρεση έγινε στις 5/3/2024, στην οικία όπου διαμένουν.

Η μητέρα του θύματος φέρεται να γνώριζε όσα συνέβαιναν, με αποτέλεσμα να συλληφθεί. Μετά την καταγγελία της 25χρονης, πραγματοποιήθηκε έφοδος της Αστυνομίας στο σπίτι όπου ζούσαν.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Μετά από έρευνα στην κατοχή και στην οικία τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • 1505 γραμμ. κάνναβης,
  • Αεροβόλο πιστόλι,
  • 4- μαχαίρια,
  • Το χρηματικό ποσό των -18.275- ευρώ,
  • 3 ζυγαριές ακριβείας, τρίφτης και
  • 3 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε ένα εσώρουχο της παθούσας, καθώς και το χρηματικό ποσό των τριών χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα πέντε -3.275- ευρώ, που βρέθηκε στη κατοχή της μητέρας. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 25χρονη οδηγήθηκε σε πραγματογνώμονα - ψυχολόγο προς εξέταση.