UPDATE #NOW

Καιρός σήμερα: 25η Μαρτίου με νεφώσεις και τοπικές βροχές


JTeam

25 Μαρτίου 2024

Καιρός σήμερα: 25η Μαρτίου με νεφώσεις και τοπικές βροχές
Pexels/ Bedis ElAcheche
Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, 25η Μαρτίου, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας 

Με αραιές νεφώσεις και μικρή πτώση της θερμοκρασίας ξεκίνησε η σημερινή ημέρα, η 25η Μαρτίου, ενώ σύμφωνα με την ΕΜΥ αναμένονται και τοπικές βροχές τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά.

Πιο συγκεκριμένα, σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες θα είναι πυκνότερες στα δυτικά, στα βόρεια και στο Αιγαίο. Τοπικές βροχές θα εκδηλωθούν στα Επτάνησα, κατά τόπους στα δυτικά ηπειρωτικά, στην Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη, στα βορειότερα τμήματα της υπόλοιπης βόρειας χώρας, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 18, στην Ήπειρο από 6 έως 22, στη Θεσσαλία από 4 έως 23-24 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 21-23 βαθμούς, στα Επτάνησα από 10 έως 19 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 10 έως 20-21 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 25-26 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Αττική: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα για τοπικές βροχές το μεσημέρι απόγευμα.

Άνεμοι: Από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πιο πυκνές με πιθανότητα για τοπικές βροχές το μεσημέρι απόγευμα στα γύρω ορεινά.

Άνεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 και από τις πρωινές ώρες βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση.

Θερμοκρασία: Από 08 έως 17 βαθμούς Κελσίου.